september 09, 2011

Jood 131 jälle platsis

http://enenews.com/breaking-iodine-131-detected-large-amounts-almost-200-km-fukushima-meltdowns




See uudis peaks panema punkti igasugustele aruteludele sellest, kas reaktorites 1,2, 3, 4 on koorium
kord jälle kriitiline ja siis jälle ei ole.
Millises seisus see täpselt on, kas see sodi on jõudnud kontaktini põhjaveeni, kõik see informatsioon on meie eest luku taga. Olulisi tegevusi, kasvõi salastatuid, seal siiski ei toimu, see oleks kaugele näha.
Oleme siin kogu põhjapoolkeral sellises konna staadiumis, keda elusalt keedetakse – kui temperatuur potis aeglaselt tõuseb, siis konn keeb ära, ta ei taipa potist välja ronida.
Eesti suhtub toimuvasse suure huumorimeelega. Tallinna narridest tuntud leiutajatüübid on platsis, kes kogu maailmale selgitavad, kuhu ja kuidas tuumareaktoreid tuleb ehitada. Ikka maa alla ja kui häda käes, on vesi kohe võtta, kui see mere alla rajatakse. Palju rahvast vaatas seda asja ja mõned koguni kommenteerisid. Kes entususiastleidurite ideega nõus polnud, sai kõvasti miinuseid.
Selline äraspidine asi siis meie EW-s.
Kui päris aus olla, on see tegevus kriminaalne, mätsimine, vaikimine, isegi teadlik teadmatus.
Asendustegevused ei aita. Strandbergi asendustegevuseks on pori loopimine. Oled partei põhja lasknud ja nüüd loobid teise partei suunas pori. Just see partei võiks aga häält teha, aga ei tee, mitte piuksugi ei tee. Kõik need roheentusiastid ei säutsu ka selle jama peale.
Ja kõike ümbritseb apaatia – sa magad, sa magad, sa magad …
Vastik, vastik, vastik.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Teie blog on Jaapani aatomi teemal kuidagi vaikseks jäänud. Kas seal hetkel ei toimu midagi kirjutamisväärset? Mõned lühiteated enenews.com lehelt kirjutavad radioaktiivsuse tõusust veebruaris.

Arvo

aprill 02, 2012 12:26 PM  

Postita kommentaar

<< Home