oktoober 23, 2021

Minda kardan valesid

 
 Selliselt ümberöelduna ei saa ma jätta kuidagi viitamata Kaari Saarma videopöördumisele. 
 "Mina kohe kardan selliseid asju."
 Siin pöördumises Kaari Saarma ütles kohe alguses: "Mina kardan haigusi".
Haiguse nimi on teada, COVID-19 ehk koroonaviiruste praeguse ajastu kõige väljapaistvam esindaja.
Esindaja, mille on loonud inimõistus, väide mida ma julgen väita vähemalt 99.99% tõenäosusega,
sest olen kasvanud ja sündinud riigis, mille lühend oli NSVL.
Ja sellest viirusest saime esimest korda kuulda riigis, mille kommunistlik partei tähistas sellel aastal, 
anno 2021 oma sajandat juubelit. 
Miks aga selle väite esitajaid rünnatakse, võttes aluseks "püha teaduspõhisuse", kuigi kõik, kes natukenegi viitsivad uurida, ei leia mitte kusagilt natukenegi teadust meenutavaid uurimusi sellest, kuidas nahkhiirtel algul pangolininini, seejärel pangolinilt inimeseni see viirus muteerus.
Ega sellest palju millegipärast ei räägita. Miks? Kui meid ähvardab mingi haigus ja see haigus tuleb inimesteni selliseid teid pidi, tuleks kõik teha, et uurida neid teid ja võimalusel sellise leviku võimaluse tõenäosuse muuta võimalikult väikeseks.
Väga ei uurita, aga peetakse peaaegu kindlast tõenäosust, et kohe kohe laastab meie unikaalset liiki järgmine viirus, mis pärineb mõnedelt teistelt loomadelt, näiteks lindudelt.
Uuritakse ja otsitakse aga tänagi ja hommegi, kuidas ise muteerida viirusi ja kuidas nendele viiruste vastu, mis on ise tehtud, valmis meisterdada vaktsiine.
Vähemalt on sellele ülikõrgtaseme ohutusega laborite eksistentsile põhjuseks toodud just VALMISOLEK looduse "vingerpussideks". Üks ülikõrgtasemega labor oli valmis tehtud Lääne toetustel (Prantsuse, USA ... investorid) just Wuhanis.
Millegipärast on need "looduse vingerpussid" aset leidmas just meie täiesti erilisel ajastul.
NSVL ajal oli see väga tuttav sõnapaar. "uus/uusim ajastu", "eriline ajastu". Eriti tore värdsõna, isegi NSVL ei juletud sellist "uuskeelt" veel rakendada - "tõejärgne ajastu".
Väga sarnaste omadustega tehisviirus valmis Wuhani laboris 2015, tappes  eriti hästi vanemaid hiiri ja säästes noori. 
Pingelise töö käigus on ülikõrgtasemega ohutuslaboritest aeg ajalt välja lekkinud loodud viiruseid, s.h. koroonaviiruseid, s.h. Hiinas. Kommunistliku partei toel on õnnestunud need lekked seni peatada.
Looduse vingerpussiga läbi pangolini aga nii ei läinud. Wuhan küll isoleeriti, aga ei keelatud ära lende välismaale. Isegi välismaal, eriti USA-s olid paljud, näiteks Antonio Fauci, lausa vastu plaanile Hiinast lennud kinni panna. "Vingerpuss" COVID 2019 on meil nüüd siin, et jääda ja meie, tavalised inimesed, mitte teadlased, peame selle viirusega midagi ette võtma. Hea näide viiruse levikust oli Itaalia, Itaalia maksis lõivu sellele, et sealsed kapitalistid kasutasid ära Hiina odavtööjõu ja seetõttu oli Itaalias palju Hiina töölisi. 
Täna vaevab aga juba igaüht sellel planeedil COVID-19 probleem.
See on vesi "probleemidega tegelemisega õpetajatele", kes on verminud ilusa paradoksaalse lause probleemidega tegelemiseks: Tuleb valida, kas "Sina tegeled probleemiga" või "Probleem tegeleb Sinuga". Psühholoogid on aga leidnud, et enamik tavainimesi probleemidega enne tegelema ei hakka, kui probleem temaga tegeleb. Kui ka siis midagi ei tehta, siis aga tuleb kasutada vene armeest tuntud põhimõtet, "Meid ei huvita Sinu tahe" .... ja nii edasi. Mina kohe kardan selliseid asju ja oleksin tahtnud, et kaasinimesed ka kardaksid. Praegu paljud inimesed, näiteks "see kirju seltskond
(kuidas mulle küll meenub surematu "kättpidi suures poliitikas") Vabaduse väljakul, on võtnud kätte selle probleemi ise lahendada ja ei lase ennast talutada kättpidi lahendusteni, kus neil edaspidi puudub üldse iseotsustamise õigus. Meid ei huvita Sinu tahe ei ole ühilduv teadlase eetikaga mitte iialgi ja ei hakka seda iialgi olema. 
Minu käest on ootamatult paljud inimesed lausa küsinud, miks ma selle probleemiga tegelen?
Ma olen tõeliselt jahmunud. See probleem tegeleb meiega juba 2 aastat, esimesena ilmus Covid välja juba oktoobris 2019 ja tipptasemel õppus LÄÄNES eliidi osavõtul toimus VAREM viiruse leidmise ametliku ajaga, umbes samal ajal ja iga tavainimene on sunnitud selle probleemiga tegelema, kaasa arvatud mina. 
2015 tegeles selle probleemiga juba tehnoloogiainimene koos temaga ühte moodi mõtlevat inimeste grupiga, väga rikaste inimeste grupiga, kelle juhatuse all loodud operatsioonisüsteemis mina oma mõtteid tipin. See napoleonlik üritus oli IT alal ju isegi hea, nii oli ka Prantsuse riigiga, kus Napoleon kehtestas korra. Aga see väikest kasvu mees läks vallutama maailma, s.h. Venemaad ja leidis oma Waterloo. See aeg on nüüd pisipehmete akende leiutajale ka saabumas ja minu väljapakutud lahenduseks oleks selle tee võimalik kergendamine kõigile, k.a. isehakanud tehnoloogianapoleonid, et see ei tooks kaasa pikka, pikka kannatuste ajastut
kogu inimkonnale, sedapuhku Hiina kommunistliku partei juhatuse all, mille juubelit kogu "progressiivne üldsus" suvel 2021 tähistas. Kahjuks maailma rikkamaid inimesed on avastanud, et neil on, jah, jahmatus, jahmatus, ühised huvid Hiina Kommunistliku Parteiga. Praegu veel häbelikult, küllap varsti väga, väga avalikult tulevad need ühishuvid välja .... 
Aga mu jahmatus küsimusele "MIKS" leidis ühe lahenduse, kui sirvisin Tolstoi päevikuid 1908-1910 raamatupoes. Jah, Kaalud. Täna ka ostan ja loen.
 Seal, päevikus 1909-1910 ta väitis oma lähedastega peetud diskussioonide põhjal, et ENAMIK, 99.99% inimestes tahavad elada NAGU MEIE KÕIK. See ei ole kahjuks lahendus, see on pseoudolahendus. 
See on vesi meie ajastu napoleonide veskile. Keegi ei käskinud Napoleonil minna vallutama Venemaad, aga ta läks. Tulemit ehk teate, kes ei tea, need lugege üle ajalugu.
Vaevalt, et Napoleoni käskude järgi marssinud oleksid osanud oma saatust ette näha.
Praegu on tõsised ajad saabumas, mitte ainult viiruse leviku tõttu, vaid selle viiruse levitamise ja loomise tõttu soodsasse positsiooni sattunud miljardäride ja Hiina Kommunistliku Partei tõttu. Võib arvata, et sellisele liidule teeb üks või teine pool mingil viisil lõpu ja need ei pruugi olla kuldvasika kõrgkummardajad (Teise Maailmasõja aegne liit Stalin - Hitler meenub).
Elektri hinnad sellel talvel on pöörased, majanduskriis koputab ustest ja akendest, mingil imelikul viisil on siit ja sealt põgenenud veoautojuhid (Inglismaalt, USA-st) ja seetõttu (?? pole bensiini), küll on kinni pandu elektrijaamad, äkitselt kohe kohe on vaja tegelda kliimakriisiga drastilisemalt, kui iial varem ja nii edasi. ...
Nii nagu 1929-1933 saavad selle läbi kogemata rikkamaks juba niigi väga rikkad. 
Ja nii edasi ...
MIDA me saame teha. Kõige esmaselt teadke, et kes otsib, see leiab ja kes küsib, see leiab vastuse
või vähemalt KUI TEIE (mitte eksperdid) ei otsi, siis te vastust ka ei leia ja kui te isegi ei küsi, siis ei ole mingit lootust.
Nii et kõigepealt küsige ja vaagige vastuseid. 
Küsige näiteks arstidelt: Ma olen vaktsineeritud. (mina olen, võtsin riski ja tänaseni ei ole lõpuni selge, kas see risk õigustas). Aga ma jään võib olla haigeks. Mis ravi ma peaksin KODUS järgima, et mitte sattuda haiglasse.
Ei peaks aktsepteerima vastust, et ravi ei ole, et oht on väike või midagi sellest. Võiks küsida, et miks nii vastatakse 2 AASTAT pärast pandeemia algust, et miks arstid ei ole otsinud head ravi covid-19 vastu või miks pole seda ravi aktsepteeritud ... ja nii edasi ...
Siis te avastate ootamatult, et endiselt enamik arste ja teadusnõukoda HOIDUB piinliku järjekindlusega isegi mainimast (planeedi Uraani mainimine NSVL-s utoopiaraamatutes oli ka keelustatud) D vitamiini. See võiks olla mitte tavainimeste, vaid ka IGA ARSTI tungiv soovitus sellel viiruste ajastul.
Siis te avastate, et kusagil Indias saadi kohutav epideemia mais juunis 2021 kontrolli alla. Kuidas, seda keegi ei teadvat? Siis te siiski avastate (kui te olete järjekindel), et India kasutas ravimit nimega ivermektiin.
Siis te avastate, et USA juhtivad (väidetavalt teaduslikud) ametkonnad on ivermektiini vastu avaldanud tõeliselt hästi mõjuva lause: "Ärge kasutage ivermektiini. Te ei ole hobused"
Andke andeks, epidemioloogiaeksperdid, aga kas teil häbi ka natukene on? Sellel lausel ei ole teadusega mingit pistmist. See on meditsiiniline lamemaalisus, nagu te armastate oma oponente sildistada! Lugege eelmist minu ivermektiini alast kirjutist. Ärge sirvige, vaid LUGEGE LÄBI, või lugege läbi Kaari Saarma Objektiivi kirjutised või otsige ise, kui te ei usalda, FLCCC alt saate päevaks ajaks uurimist ja leiate, et ivermektiini kasutatakse 1975st aastast, et kõrvalmõjud on ühed väiksemad ravimite seast, näiteks võrreldes paratsetamooliga (ÕIGETES ANNUSTES, 12 mg), ja eriti siis, kui patsient seda otse küsib, võiks arstil olla ja peab olema õigus sellist ravimit tema äranägemisel kasutada. Te avastate üllatusega, et arstidelt praegu käsu korras, mitte tegelikult (see õigus ON OLEMAS) on keelatud seda rohtu kasutada (Aga võib täide ja sügeliste tõrjeks. See on muuseas üsna tavaline probleem isegi arenenud maailmas). 
Te avastate, et näiteks Ukrainas on see ravim vabalt saadaval, vähemalt on teil õigus minna apteeki ja seda osta. Võtate 1. ja 3 päev ja teil on palju väiksem tõenäosus sattuda haiglasse. Muuseas, ka paljud vaktsineeritud sattuvad haiglasse. 
Te avastate veel, et vaktsiinidel on suured riskid. Ameerikas on praeguseks rohkem kui  10000 vaktsiinisurma, see arv kasvab kiiresti, see on suurem, kui mitmekümne aasta varasemad vaktsiinisurmad. 
Covid praegune eksperimentaalne vaktsiin on vähemasti JÄRK, 10* ohtlikum, kui seni kasutatud vaktsiinid, näiteks teetanuse vaktsiin.
Te avastate (mina pärast vaktsineerimist), et vaktsineerimine ei kaitse ei leviku ega levitamise eest ja mõõdukalt kaitseb haiglasse sattumise ja surma eest, aga nii kaitseb ka ivermektiin (ka see ravim EI VÄLISTA HAIGLAT, nagu ka VAKTSINEERIMINE EI VÄLISTA). Ivermektiin on ohutu ravim ja koos vaktsiiniga või ilma tasuks igal juhul kasutada. 
Te avastate, et mRNA tehnoloogiat ei ole iialgi varem inimestel testitud, loomkatsed aga näitavad suurt riski ka pikaajalisteks mõjutusteks. Näiteks viljaks langes rottidel 16% Pfizeri katsetes. 
Te avastate õudusega, et kuigi MEIE EI OLE HOBUSED, oleme tehtud ROTTIDEKS. Laborirottideks. 
Aga tõesti, me ei ole rotid ja eksperimentaalvaktsiinide süstimine peab olema rangelt vabatahtlik.
Vaktsineerida tuleks ainult riskigruppe, sest vaktsineerimine ei vähenda levikut, vaid ainult haigestumise raskust. 
Muuseas, ma üldse ei ole tahtnud ja ei taha ka selle probleemiga tegeleda. 
Aga ma ei taha sellist totaaltulevikku, nagu süüdimatud propagandatorud praegu meile peale suruvad.
Teine sarnane hüsteeria (kliimahüsteeria) kogub tuure ja ootab ukse ees, ega koroonaga asi ei piirdu.
Ma tahan, et selline kuldvasika napoleonide juhatuse all kuristikku marssimine peatuks, meil on kõik võimalused see hullus peatada. Hulluste peatamisteks on senini parimaks viisiks kasutada oma ajurakukesi ausal, mitte ainult kitsal omakasulisel eesmärgil ja toimida vastavalt. 
....


















2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Ivermektiin on üleeilne päev. Guugelda "nitric oxide nasal spray covid".

oktoober 25, 2021 10:29 AM  
Anonymous Sekeldaja said...

Meditsiinis pole eilseid ja homseid päevi, on toimiv ja toiminud / versus mittetoimiv / vähetõhus ravi.
Eilsed ja homsed päevad kuuluvad müügitöö / propaganda valdkonda.

oktoober 25, 2021 3:53 PM  

Postita kommentaar

<< Home