detsember 12, 2020

Mõni Kuu lipp enam ei laperda

 








Ühesõnaga, üle 40 aasta järel (viimati õngitseti midagi anno 1976,  NSVL ) on Kuul käinud missioon õngitsenud välja 2 kilo kuukivimit ja see ootab oma läkitamiseks sobivat aega ümber Kuu tiirlevalt seadmelt. Ja selle tegid ära hiinlased. 
Puna-Hiina lipp on nüüd ka Kuul  ja see ei laperda. Isegi vastupidavust kosmilistele kiirtele, temperatuurikõikumistele ja muudele kosmilistele oludele on kontrollitud. 
Teisel pool nähtavat juustukera aga askeldab samuti Hiina missioon. India missiooniga läks seni nagu läks, ta kukkus lihtsalt vastu Kuud puruks. Aga varsti on hindudki seal ja küllap venelaste eneseuhkus ei luba ka kõrvaltvaatajaks jääda!
Lohutuseks räägitakse meile sellest, et meil on võimalik varsti olla uhked Eesti juurtega astronaudi üle, kes kuul käinud. Et kohe kohe .... lähme JÄLLE.
Enne seda on Not A Straight Answer nimeline asutus kaotanud ära lindid kunagiste kuundumistega, rääkimata kuumooduli joonistest, mis erafirmast olevat lihtsalt võtnud kallist laoruumi ja see erafirma ei taibanud oma moodulite jooniseid muuseumidele andagi - enne seda hävitati igaks juhuks ära.
Ameerika allakäik algas tegelikult kusagil kuuekümnendatel just sellega, et otsustati, et teeme ära asemel otsustati ... filmime ära. Nüüdseks on lisandunud "valime ära", võib olla on siin abiks olnud meiegi kaasmaalased ja meie valimiste protseduur! 
Seda piinlikku ajalugu on päris hästi ja põhjalikult kajastanud selline film:
https://www.bitchute.com/video/eZramDBFkXRU/
Raiskasin oma elust 3 tundi ja ei kahetse midagi. Vaadake teiegi, väga süsteemselt on välja toodud need asjad, mida ma teadsin juba üle 15 aasta ja mõne fakti sain juurdegi. Ei ühtegi asja, mis oleks õige. Suurel Kuulkäigu Valel tema lühikeses (50 a.) elus reaalseid jalgasid enam ei ole. Ei ole ühtegi episoodi kuundumistest, mida ei saaks veenvalt selgitada Hollywoodi hüpoteesiga, ei ole, ja otse vastupidi - kuundumine on kõige ebatõenäolisem hüpotees. Oleks aeg seda tunnistada. 

Vähemalt Puna-Hiinat enam ei huvita meie esiliberaalse maa kunagised väidetavad kosmosesaavutused, sest seal tehakse asi tõsiselt ära! Viisakusest jäetakse halastuslasu sooritamise õigus ameeriklastele enestele! 








1 Comments:

Blogger uskmatu said...

Väga huvitav film, kubiseb faktidest. Kõige nõrgemini oli tõestatud see, miks suurriigid, eesotsas NL-ga vastuväiteid ei esitanud. Kuid minu arvates võib seda, miks suurriigid vastu ei olnud, tõestada nn. süvariigi olemasoluga, millele kõik valitsused alluvad. Ja mis on algatanud mõlemad maailmasõjad jne. Sellest võiks pikalt rääkida. Jüri Lina on seda põhjalikult uurinud. Ja raamatutes, netis on infot lõputult süvariigi olemasolu kohta.

jaanuar 06, 2021 7:46 PM  

Postita kommentaar

<< Home