oktoober 31, 2021

Heinavedu 16 aasta möödudes

 







Kõikide pühakute päeva eelõhtul 16 aastat tagasi alustasin oma tollal "maailmaparanduslikku" blogi. Sellest jäi järgi enesearenduslik osa ja seegi enesearendus algas õieti tõusu vaid sellel aasta augustikuus.
Mis maailmas on selle aja jooksul toimunud, kuhu see heinasaad on kulgenud?
Blogi alustuse üheks ajendiks oli tollal koletusliku 11. septembri sündmused 20 aastat tagasi. Selle järel viis USA oma väed Afganistani ja algas tõsine kodanikuvabaduste vastane rünne USA-s ja ka mujal maailmas, mis kestab ja tugevneb tänase päevani.
Afganistanist väljatõmbumine tähendab tegelikult sama asja jätku veel suuremas mahus ja haardes, kui seni nähtu, tõelist reset nupu vajutust.
Mitte juhuslikult ei valitud oma vägede väljaviimise lõpptähtajaks sama kuupäeva.
Võib-olla selle kuupäeva väljavalijate jaoks juhuslikult, aga paljude jaoks siiski tähenduslikult
on see Ristija Johannese
hukkamisepäev ehk ivanoskorona. 
Mis on selle aja sees maailmas juhtunud? 
Tollal ennast vabaduse viigilehtedega ehtinud tehnoloogilised napoleonid on praeguseks muutunud peatsensoriteks, kellele isegi ameerika presidendi väljaheitmine niinimetatud peavoolusest pole mingi mure.
Üks selle tehnoloogiamonstrumi arendajatest on praeguseks ümber spetsialiseerunud inimeste viiruslike tõbede tõrjumisele. Nagu me näeme täna, on see tõrje õigeaegne ja piinlik küll, aga toob väga kenasti sisse. Paadivahetus juhtus õigel ajal ja õiges kohas.
Viiruste puhul räägitakse aga peaaegu kindlas võtmes viiruste kiirest levikust loomadelt inimestele,
küll lindudelt (linnugripp), küll nahkhiirtelt (pangolinide kaudu). Selleks, et selliseid asju kindlalt tõrjuda, on leitud väga huvitav viis: viirusi tuleks ise arendada, et võimalike levikuviiside vastu juba varakult valmis olla. Sellise arenduse nimi on Gain-of-function research (Gof)
Selliseid uuringuid tehakse juba pikka aega, ometi pääses sigadelt inimestele aastal 2009 aastal möllama seagripp.
Kirjutasin sellest murelikult isegi oma blogis (google seagripp ja astroloogia) ja ime küll, 2019, kümme aastat hiljem pääses lahti palju hullem, koroonaviirus Covid - 19. Mõlematel juhtudel on viirus teinud läbi suuri mutatsioone, mida loodusliku evolutsiooniga on väga keeruline selgitada. Covid pääses lahti Wuhanist ja ime küll, sealsamas kõrval asuski selline labor, mis nende Gof uuringutega tegeleb. Veel enam, meie tänane ajakirjandus laiutab murelikult käsi, refereerides seda lugu nii:
Ma tsiteerin seda artikli lõiku täies ulatuses lihtsalt pedantsuse mõttes:
"USA julgeolekuteenistuste järelvalvebüroo avalikustas raporti, milles kirjeldati, et mõlemad teooriad on võrdselt tõenäolised - koroonaviirus võis pärineda nii loodusest, aga ka pääseda lahti laborist.ODNI raport viitas, et analüütikud pole ühel meelel, kumb teooria on rohkem tõenäoline ning lõplikke järeldusi emma-kumma teooria osas ei pruugi me kunagi olla võimelised tegema."
Niisiis võib Gof uuringute tagajärjel modifitseeritud viirus lahti pääseda laborist ja meie ei olegi võimelised seda kunagi teada saama, aga eks, me tegeleme selle hullumeelsusega endiselt ikkagi edasi, eks...
Majandused pannakse kinni, majanduskriis on vähemalt 1929-33 mõõtmetes, ärid sulguvad, inimvabadusi 
piiratakse äärmuseni (mida ei olnud 1929 aastal, demokraatia veel kusagilpool kehtis) , aga show läheb edasi ja Gof uuringud kohe lähevad kohe kindlasti edasi, ehk isegi suuremas mahus, kui kunagi varem.
Kohe kohe, just pandeemia kõrghetkel on  vaja sulgeda elektrijaamu, lõhkuda logistikat ja seda kõike selleks, et 2050 ja edasi oleks "tulevasel põlvel" keskmine temperatuur mõni kümnendik pügalat madalamal tasemel...
Praegu puudub isegi töökindel tehnoloogia selleks, et nii juhtuks praeguse energiatarbimise taseme säilides. 
Viirusega võitlusega aga on veelgi kummalisemad, ausalt öeldes jälgid lood. Vaktsiinid ei ole olnud senini väga tõhusad vahendid viirustega võitlemisel. Gripihooaega kordub tuima järjekindlusega igal talvel nii põhja- kui lõunapoolkeral. 
Koroonavaktsiinidega tundub olukord olevat veelgi halvem. Nende tõhusus langeb kiiresti, 1. süstile peab järgnema 2, seejärel juba 3, 4. (Iisrael, USA). Need vaktsiinid on eksperimentaalsed, mRNA tehnoloogiat ei ole seni vaktsineerimises rakendatud, vaid koroonapandeemia võimaldas need vaktsiinid käiku lasta.
Tavainimene võtab vaktsineerimisel enesele suure riski.
USAs on nüüdseks vaktsineerimissurmasid üle 10000 väga tagasihoidlikult hinnates. Need arvud on vähemalt JÄRK suuremad tavaliste vaktsiinidega võrreldes, näiteks teetanus ja  gripp. 

Vaktsineerimine on ohtlik asi ja inimene võtab sellega riski. Koroonavaktsineerimine on tunduvalt ohtlikum, kui tavaline vaktsineerimine.
Vaktsineerimine lisaks kõigele ei kaitse koroona leviku eest. Ta ei kaitse ka haigestumise eest.
Väidetavalt kaitseb vaktsineerimine haiguse tõsise kulu eest, aga kahjuks mitte väga efektiivselt, haiglas on palju täielikult vaktsineeritud inimesi ja paljud ka surevad. 

 Sellest hoolimata aga on kogu maailmas suudetud maha suruda efektiivsed ja toimivad, ohutud ja tõhusad koroona ravimeetodid. 
Kui ma seda oleksin 16 aastat tagasi selgeltnägija suust kuulnud, sellist lauset - surutakse maha haiguse efektiivne ravi, et rohkem inimesi vaktsineerida, ei usuks ma sellist selgeltnägemust. Kahjuks on see tõsi. Kõigepealt tambiti mutta hüdroksüklorokviin. Sellele järgnes ivermektiin ja mis veel halvem,
kogu meditsiini ähvardab igasuguse iseseisvuse kadu. 
USA-s on hoolimata tohutust kärast arstidel veel õigus kirjutada välja off - line ravimeid. Iga USA arst saab praegu koroona haigusnähtude puhul välja kirjutada kas ivermektiini või hüdroksüklorokviini.
Ivermektiin on väga ohutu ravim, aspiriinis palju ohutum. Ivermektiin on seetõttu isegi mõnede maades, näiteks Egiptus, Ukraina (praegustel andmetel) vabamüügis. Tõenäoliselt on see kaasa toonud spekulatsioone ja muud, aga põhjus on lihtne: ravimit ei saa apteegist vabalt ja ka mitte retseptiga, s.t. 
selleks tuleb hankida täid või sügelised või mingid vajalikud parasiidid.  See on absurdne, aga ma kirjeldan praegu Eesti reaalset olukorda. 
Koroonaga nakatumise eriline kahemõttelisus aga kehtib veel ühes mõttes: meie, vanem põlvkond peaksime praegu kategooriliselt seisma vastu igasugusele laste ja noorte vaktsineerimisele.
USA aga kavatsetakse hakata vaktsineerima 5-11 aastasi lapsi. Küllap meiegi varsti sinna jõuame. See on sõna otseses mõttes kuritegelik, kuna koroona põdemine noores eas on üsna ohutu ja vaktsineerimine kahjuks ei ole. Need on mRNA vaktsiinid, mida ei ole senini inimkonna ajaloos inimestel katsetatud ja me sunnime neid peale rasedatele ja lastele, ette teadmata, mida see toob kaasa sündivatele lastele, või praegusele noorele põlvkonnale pikas perspektiivis. mRNA tekitab organismi rakus võime väljastada ogavalku, mis on üsna toksiline. Millises organisse mRNA jõuab, ei ole selge. Heal juhul toimib see mRNA kusagil  süstekoha lähedal lihases ja organism saab teada ogavalgust, tekivad antikehad ja tekib immuunsus.
 Aga halvematel juhtudel tekivad põletikud, trombid, ogavalk levib aktiivsetesse organitesse, s.h ajju ja munasarjadesse, kus ta mõjutab tulevast põlvkonda. 
See oleks olnud 16 aastat tagasi üsna halb unenägu, näha ette selliseid hullumeelsusi. (Mina nimelt olen senini olnud üsna optimistlik pessimist). 
Ma ei soovi, et mõni noor inimene maksaks minusuguste (59, põdenud vähki, vana vana juurikas) nimel oma järeltuleva põlvega. EI, TÄNAN, EI. 
See võiks olla minusuguse teadlik risk, aga mitte mõttetu, ohtlik risk.
See risk tuleb võtta siis, kui kõik muud võimalused on ammendatud. 
AGA MUUD VÕIMALUSED EI OLE AMMENDATUD!
 Need on keelustatud!
Kõige karjuvama nendest muudest ravimitest on ivermektiin.
Terved suured maad, nagu näiteks India, on saanud ivermektiini abiga  koroona levikule tõkked peale.
Isegi USA koroonanumbrid langevad ja üsna põhjendatult väidetakse FLCCC kodusaidil, et selle põhjus on ivermektiini off-line kasutused, mida peavool pole suutnud tõkestada. Kusjuures põhjendused sellele on täiesti mõistusevastased, kõik aga pane(ks/b) paika lihtne cui bono.
Märkus: FLCCC - lugege eelmist postitust.  või guugeldage.
Kuid karjub ka D vitamiin, C vitamiin, muud antiviraalsed vahendid, protokollid, mida ei rakendata ja mis on ennast tõestanud. Väga tuntud maailma arstid võitlesid ja võitlevad praegu nende ravimeetodite nimel. 
 Aga see kõik ei ole ainult meditsiin, vaid ka meie edasine vabadus. Kui see koroona mingil viisil vaibub ja hüsteeria põrub (aga hüsteeriad põruvad siiski), siis on ukse taga koputamas Gof-ga aretatavad uued tüved. Ukse taga koputab kliimahüsteeria. Variant A-le järgnevad variandid B, C ja iga variandiga saavad ülirikkad veel rikkamaks ja keskklass ja vaesed vaesemaks ja mõni totalitarism (Hiina) ruulib. Kes neist lõpuks peale jääb, ma ei tea, aga kumbki ei ole meile, tavainimestele vastuvõetav variant. 
Kunagi oli minus usk, et inimesed saavad ratsionaalsel viisil oma elu korraldatud. Praegu on väga tõsine lakmuspaberi test käimas ja kui me jätkame nagu head laborirotid ettenähtud käitumismustrite kohaselt, on meie saatus tervikuna üsna kurb. Ka neil, kes arvavad ennast kõrgemateks napoleonideks. Kõigepealt saavad löögi praegused tehnoloogiaisandad, sest totalitaarsel Idal pole neid vaja. Seejärel aga hakkab ehk toimima väga pikaajaline iseregulatsioon, seda aga kahjuks pika, Rooma stiilis langusega. Olen siiski endiselt, ka nüüd, 16 aastat hiljem, optimistlik pessimist. Selle vastu saab ja peab praegu võitlema.
15 aastat tagasi, 23. oktoobril 2006  võitlesid ungarlased demonstratsioonil oma valitsuse vastu, tänasel aastal, 2021 toimus Ungari 1956 tragöödia tähistamine rahumeelselt ja kindlalt. On vähemalt mõned maad, Ida Euroopas, mitte Läänes (irooniline, aga on nii), kus osatakse ja tahetakse iseseisvalt tegutseda. 15 aastat aga kulus selleks ära. Ma ei oska täna öelda, mis saab veel 15-20 aastat hiljem. See pole enam minu aeg, minu laste aeg aga on see siiski ja ma tahaks loota, et nende elu ei varjutaks totalitarism ja absurd.

  


 











5 Comments:

Anonymous tavainimene said...

Huvitav.

Minu meelest ei ole enam erilist vahet, kas viirus pääses liikvele metsast või laborist, tagajärgedega tegelema peame me ikkagi. Oletades, et see tuli laborist -- kas tuleks viiruste uurimine lõpetada? Kas see annaks kindluse, et rohkem sama jama ei kordu? Minu meelest kinnitasid teadlased juba linnugripipaanika ajal, et see on aja küsimus, kui Kagu-Aasiast mingi katk liikvele tuleb. Poliitikud seda juttu muidugi kuulata ei tahtnud, sest poliitikud peavad näitama, et neil on kõik kontrolli all, muidu saavad neist kiiresti ekspoliitikud.

Vaktsiinid ei ole, jah, täiuslikud. Ma arvan, et nii lühikese ajaga siiski täitsa hea tulemus. Hinnata tuleks võrdluses vaktsiinisurmasid ja vaktsiinidega ära hoitud surmasid. Ilmselgelt on mõlemas arvus spekulatsiooni elemente. Kui 75-aastane südamehaige mees saab kuu aega pärast vaktsineerimist infarkti, siis kas see on vaktsineerimissurm?

Ja mis need alternatiivid oleks? Hüdroksüklorokviiniga näib olevat selline lugu, et tal potentsiaali olla kasuks ainult nendel juhtudel, kui raske haiguspildi tekkimise põhjus on liiga äge immuunreaktsioon. Ivermektiiniga näib olevat selline lugu, et ta hävitab küll viirust katseklaasis, aga "so does a hangun", ehk kehas ei saa inimesele ohutute doosidega sellist kontsentratsiooni saavutada. Cochrane ütleb, et suur osa sellealaseid uuringuid on viletsa metoodikaga ja väheste enam-vähem korrektsete pealt ei saa väita, et ivermektiin parendaks ega halvendaks ravitulemust. Jah, esialgsed katsetulemused olid lubavad, hiljem on selgunud, et need oli osalt võltsitud. Aga teatud poliitikud jõudsid juba ivermektiini oma sõjaratsuks valida -- jällegi sellepärast, et poliitikud peavad näitama, et neil on kõik kontrolli all. Eriti turvaline, kui saad lisada "aga süvariik pidurdab meie head lahendust".

Kust on pärit info, et ogavalk jõuab munasarjadesse ja hakkab seal viljakust ja/või pärilikkust mõjutama? Kas see on mingi katse tulemus või kellegi arvamus, et teoreetilisels võib nii juhtuda? Minul näiteks paneb see väide küll valeinfo häirekellad kõlisema ...
Või mille alusel sa üldse valid need infoallikad, mida sa pead usaldusväärseks?

november 01, 2021 2:17 PM  
Anonymous Sekeldaja said...

* Tegelikult siiski on väga suur vahe, kas viirust arendatakse laboris või on see pärit loodusest. Looduslike põhjustega oleks lihtsam hakkama saada, praegune Pandora laegas on vähemalt 2 aastakümmet vana ja asjad on läinud kogu aeg järjest hapumaks. Aatomipommide maapealne katsetamine, keemiarelvad on siiski saadud (osaliselt) kinni, veel ei julgeta väita, et keemiarelvad on täiesti OK või et peame katsetama, et vastaspool ei katsetaks, see on vana võidurelvastumise tsükkel uue hooga. USA ei saa väita, et nad ei teadnud või ei tegelenud, tegelesid esirinnas, Wuhanis on nii USA, Kanada, Prantsuse osa sees, või peab seda eritlema kapitali järgi, aga need on ju veel suuremad saladused kui sõja omad üldse on.
Ka teaduses, nagu ka mujal inimtegevuses, on väga tähtis miks, milleks, kelle huvides midagi tehakse. Siin isegi puudub see "nähtamatu käsi", mis majandustegevuses kunagi toimis. Puud tuntakse viljast, teaduspuu viljad on läinud järjest hapumaks tavainimeste (üldmõistena) jaoks, aga seevastu väga magusaks miljardääride jaoks. Senise usalduskrediidi kuritarvituse tagajärjed on veel ees, meditsiin, kliimateadus kohe konkreetsete näidetena.
97 % teaduritest pooldab kliimasoojenemist. ok, Eesti liitus NSVL-iga ühehäälselt. Vahet ei ole. sarnased skeemid on liiga hästi hakanud toimima.
* kui tegemist oleks tavavaktsiiniga, siis veel kuidagi, aga see mRNA meetod on hiljutine, kuigi juba vähemalt 15 aastat proovitud uuritud (loomkatsed). Kogu aeg on jäänud ohutuse probleem püsti (rottide viljakuse langus on tõestatud fakt). Praegu oleme need laborirotid meie. Ryan Cole esinemised on üks selline koht, aga see on erialainimestel ilmsesti üldteada: ogavalk on toksiline ja läheb läbi hematoentsefaalbarjääri (aju). s.t. ronib ajju. ja sellest on ka Eestis räägitud, kuidas üks hakkas topetlnägema, kuidas üks meditsiinitöötaja kaotas 2 kuuks nägemise ja nii edasi. Ogavalk, mida organism pannakse tootma, seob ennat ACE retseptoritega ja seda ründab organismi enda immuunsüsteem, tekitades põletikke ajus, neerus, maksas, munasarjades ...
* Cochrane ... ja nn. meditsiinilise tehnokraatia lipulaevad on ennast suutnud tänaseks täielikult diskrediteerida. google praegused mallid ivermektiini osas on väga NSVL-likud, see otsisõna sõna otseses mõttes lehkab organiseeritud infooperatsiooni mõttes. Demokraatia kaardimajakene on väga habras, mida enam heaoluühiskonnas on elatud, seda vähem osatakse vabadusi hinnata, seda kergemini see kokku kukub. Meil siin, Ida Euroopas on veel mingi vintskus alles, kahjuks meil vähem, kui näiteks Ungaris, aga näiteks Austraalias, veel siin ja seal ununeb vabadus kiiresti. Idast ka ei maksa seda loota.
Ühekorraga on inimkond jällegi totalitarismis tagasi ja jällegi on meitel ... tühjad pihud

november 02, 2021 10:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Марионетки (1992)

Лица стерты, краски тусклы —
То ли люди, то ли куклы,
Взгляд похож на взгляд,
А тень — на тень.
И я устал и, отдыхая,
В балаган вас приглашаю,
Где куклы так похожи на людей.

Арлекины и пираты,
Циркачи и акробаты,
И злодей, чей вид внушает страх,
Волк и заяц, тигры в клетке —
Все они марионетки
В ловких и натруженных руках.

Кукол дергают за нитки,
На лице у них улыбки,
И играет клоун на трубе.
И в процессе представленья
Создается впечатленье,
Что куклы пляшут сами по себе.

Ах, до чего ж порой обидно,
Что хозяина не видно:
Вверх и в темноту уходит нить.
А куклы так ему послушны,
И мы верим простодушно
В то, что кукла может говорить.

Но вот хозяин гасит свечи —
Кончен бал и кончен вечер,
Засияет месяц в облаках...
И кукол снимут с нитки длинной
И, засыпав нафталином,
В виде тряпок сложат в сундуках.

https://www.youtube.com/watch?v=mexyLS8PLtQ

Lugu ise aastast 1975, aga enam kui tänapäevane.

november 03, 2021 1:01 AM  
Anonymous tavainimene said...

Kas ei olnud nii, et katsetes rottidega ei mõõdetud mitte ogavalgu vaid nanolipiidide kontsentratsiooni? Neid esines ka sütekohast kaugemal, aga väga madalas kontsentratsioonis ja nendega ei seostunud kõrvalnähtusid. mRNA peaks kehas väga kiiresti lagunema ja ogavalgud hävitab immuunsüsteem mõne nädala jooksul. Selles mõttes ei tohiks vaktsiini poolt stimuleeritud ja viiruse pinnal olev ogavalk oluliselt erineda? St kui ogavalk kahjustab aju ja munarakke, siis ei saa haiguse läbipõdemine olla ohutum kui vaktsineerimine?

Me võime ju jaurata teemal "kes on süüdi", aga praegu on vist olulisem "mida teha". Lüüa vaktsineerimisele käega, lasta ivermektiin vabamüüki ja vaadata, mis juhtub? (Tervislikud eluviisid on head, aga need ei hakka kiiresti mõjuma.)

Kliimaga on ilmselt nii, et kahjuks see soojeneb ja kahjuks ei saa me sinna enam suurt midagi teha. Võime palvetada Taara ja Uku poole, et Golfi hoovus seisma ei jääks vms.

november 03, 2021 11:58 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Must pipar ja kurkum:

https://www.mdpi.com/2227-9059/9/10/1434/htm

november 10, 2021 11:35 PM  

Postita kommentaar

<< Home