mai 02, 2011

Laden leitud






Bin Laden siis surnud nüüd. Ei tahetudki kinni võtta, tapeti lihtsalt ära. Imelik, sellise kaliibriga luureshefilt võinuks enne mahalaskmist ühte teist teada saada.
Ladenit seostatakse muidugi meeleldi Kaksiktornide allalaskmisega. Kahjuks võis Ladenil selles loos olla vaid tankisti, patuoina roll. Isegi, kui mõned asjad olidki tema meeste orgunnitud (milles tasub kahelda), olid enamik asju Tornides ette valmis pandud, termiit, lõhkamisained, lennukite saabumiseks vajalik tulevärk ja lisaained, et tulevärk võimsam tuleks.
Lihtsalt tulekahju tagajärjel ei kuku ükski pilvelõhkuja kokku.
11 septembril 2001 kukkus neid kokku tervelt 3 tk.
Selle asja tegelikult planeerijad aga jätkavad oma tegevust siin ja seal ja avantüüridele ei tule lõppu.
Viimati keeras vinti peale Venemaa, Smolenskis, Katõn 2 -ks ristitud "lennukatastroofis". Aga küllap peatselt näeme nendele asjadele järge tulemas. Ja näeme ka seda, et valede lühikesed jalad ei paista massidele iial liiga lühikesed.
Ja näed, kui mannetu on tegelikult demokraatia. Vist paar miljonit inimest on näinud seda Smolenski metsa videot. Noh, ja siis?
Miljonid nägid pilvelõhkujaid varisemas, kellelgi ei tekkinud mõtetki, et nii need asjad ei käi, et ilma abistava käeta ei kuku pilvelõhkujad nii kokku...
Järelikult on aga ikka veel meist väga kaugel, paljude põlvkondade kaugusel, see aeg, kus kurjusel enami ei ole maailmas pelgupaika.
See praegune anglo ameerika impeerium ilmselt on oma lagunemise - ja allakäigukursil, Tõusuteel on aga mõned teised impeeriumid ja
mitte miski ei näita, et nemad omi asju ajaksid viisakamalt.
Rõõmupidu New Yorgis uue Vabaduse torni ümbruses ajab mind natuke ahastama, sest selle loo tegelikuld autorid jätkavad rõõmsal meelel maailma manipuleerimist. Peale Ladeni said nad maha veel Gaddafi poja ja lastelastega. Olevat sellised suurepärased asjad nagu kaugjuhitavad pommid, mida saab loopida alla kõrgelt, üle 4.5 km. kõrguselt ja lendavad need ise kohale kuhu vaja.
Nii ei pea õhutõrje pärast muret tundmagi, muudkui käi tsiiviilelanikkonda kaitsmas sealt kõrgelt ja kaugelt üle lennates ja pomme loopides.

Mida aga teevad praegu need 7 pantvangistatut eesti meest ja mida ikka peavad tundma nende lähedased?

4 Comments:

Blogger jahutaja said...

Mille kuradi poolest on need tantsivad inimesed paremad nendest, kelle surma üle nad rõõmustavad ?!?

Haige värk. Notiti maha ja tantsitakse mahakistud (tapetud) ikooni (inimese) ümber. Keskaeg

mai 02, 2011 10:10 PM  
Blogger Eppppp said...

Üks asi jäi mulle silma. Bin Ladeni asukoha osas saadi vihje ühelt USA vanglas viibivalt Al Quaeda liikmelt, see lakooniline info jooksis mitmelt poolt läbi, aga kusagil ei küsitud ega kommenteeritud rohkem (mina ei märganud).
Jah.
KUIDAS see vihje saadi? Kas see onu hea meelega rääkis?...
Elu on selline...

mai 03, 2011 8:44 PM  
Blogger Udo said...

Aumeeste aegu avaldati austust ka langenud vaenlasele.
Milline küll peab olema inimese mõttemaailm kes suudab teise inimese, ükskõik millise inimese või olendi, surma üle rõõmu tunda.

Kui oleks ütlemattagi selge mis tõde ja mis illusioonid, jäänuks nii mõnedki sõjad sõdimata ja vaesed relvatöösturid oleksid ... noh oleksidki vaesed.

mai 03, 2011 8:52 PM  
Blogger jahutaja said...

kuidas see info saadi?.....nagu sõjas vangivõetu käest ikka info saadakse. Ka see paneb kedagi imestama? Saadi, kuidas saadi, ja OK, peeti sõda ja otsiti taga (see on muidugi omaette teema).....aga et tavalised inimesed rõõmustavad niimoodi kellegi kauge ja võõra surma üle- mitte kui võidetud vaenlase, vaid just nagu mahanotitud lohemao (lohe ei ole kah sobiv võrdlus- paljudes kultuurides see tarkuse ja võitmatuse sümbol). Kiviaeg- inimesed odadega karukuju sorkimas.

mai 03, 2011 9:52 PM  

Postita kommentaar

<< Home