juuli 20, 2016

Väike samm inimkonnale













oleks valetamiste lõpetamine või vähemalt saavutada selline suhtumine valesse, et see on patt ja mitte mingi tänuväärne ja püha rehepaplus ...

Valetamine on suurim vargus, sest valetamise läbi võetakse kaasinimestelt võimalus teada saada tõde.
Ühe väikse sammu selles suunas on meid jälle ärgitanud astuma Jüri Lina. Tema uut filmi saab Eestis varsti vaadata - s.h. 
Tartus, kinos Ekraan 12. augustil kl. 18:00.

Ärgitan ka ennast sinna astuma.

Vahel tekib käegalöömise või rehksamise tunne. Jälle mingi asi kokku soperdatud, pole isegi enam tähtis, mis tasemel - parvlaevade tasemel meil siin Eestis või kusagil Kuul käimise tasemel seal üle lombi.
Või meie endi paraku MITTE kummuli pöördunud laeva tasemel. 

See kõik tundub teatud seltskonnale nii loomulik, et hakka rõõmust kasvõi tantsu lööma maailmas toimuva üle.
Kuidas näiteks võitlusega Türgi demokraatia eest praegu on ? 
Ja nii edasi ja edasi, nagu vanameister Vonnegut armastas öelda.
Aga maabume tänast päeva silmas pidades tagasi 
Kuu stuudiosse ... jättes silmad pärani kinni.

Arvestades kuupäevaga pidas siis "rahvusvaheline teadusajakirjandus" meie 5b-d vajalikuks kostitada 15 faktiga Kuust. Ei viitsi linkida, küllap leiate ise.

Jutustan mõne ümber ja lisan omapoolseid, mis tundusid olulised.

1. Niisiis, vaid 59% (tegelikult vist 58.xxx) Kuu pinnast on Maalt jälgitav.


2. Andekamatele 5b-st lisaksin, et fakt tuleneb asjaolust, et Kuu teeb ühe täistiiru ümber Maa täpselt sama ajaga, mis tal kulub ühe pöörde tegemiseks ümber oma telje

3. Kui mõni seltsimees on maabunud Kuul, siis võib ta oma antenni püsivalt häälestada Maa suhtes - Maa on alati ühe ja sama koha peal Kuu taevas ja jääb absoluutselt iga pildi peale, kui seltsimees suvatsenuks golfi mängimise ja president Nixoniga jutuvestmise vaheajal oma kaamera Maale suunata.

4. Millegipärast on neid pilte vaid käputäis (vist 3 tk.) ja täiesti juhuslikud artifaktid muude asjade kõrval. Ka tähti ei ole peetud vajalikuks jäädvustada, kuigi sellesamale 5b-le seletatakse siin lahkelt, et Kuul puudub atmosfäär. See tähendab, et puudub ÜLDSE hajunud valgus. Suuna oma objektiiv taevasse, säti säriaeg õigeks ja pildista tähti palju tahad - ei ole sinine taevas, ei ole, taevas säravad eredad tähed ja need jäävad pildile.
See koht, mis aga on tume, ka on seda. Mingi hajunud valgus ei valgusta kosmonaute ega muid asju, kui nad parajasti varjus on. Ja nii edasi. Et kui ikkagi võeti sinna Kuule taskulamp kaasa, siis selle lambi tekitatud vari ei ole paralleelne varjuga, mida tekitas Päike ja siin ei aita mingite kuumaastike taha pugemine üldse mitte, Päikese tekitatud varjud oleksid üsna paralleelsed asjad ... Ja nii edasi, nagu Kurt Vonnegut armastas korrutada...

5. Ok, meie not a straight answer nimeline uurimisasutis ei tahtnud teaduse nimel tähtede ja Maa pildistamisele aega raisata, aga veeuaru olemasolu võinuks nad ometi tuvastada (mida meie 5b -le aga täna ei mainita). Nimelt Kuul on vett, sama teadusajakirjanik kunagi tõlkis ära artikli ja ajas protsendiarvutusega asjad väga segaseks, tema tõlke järgi oleks Kuu pidanud olema lausa märgsoo. Aga nii hull asi seal veega siiski ei ole, muidu oleks astronaudid seal ju mutta vajunud...

6. Kuu on VÄGA ÜMMARGUNE keha, 3 korda ümmargusem kui Maa. See on küll lausa häbematu vale, et Kuu on selline munakujuline asi.

7. Ja see on eriti üllatav nende hiiglaslike kraatrite peale mõeldes. Kuud tabas omal ajal ikka väga kõva pommirahe - Päikese noorusaegadel nimelt. Mitmeid kosmilisi objekte on löögid lausa lömmi löönud - Kuuga ei juhtunud suurt midagi.

8. Kuu praegune kõige popim tekkimise teooria ongi seotud Päikeseüsteemi tormilise noorusvallatlemisega - Maa eellane põrganud kokku mingi teise samasuguse planetoidiga ja siis tekkinud põrkest Maa ümber hajunud tolmust Kuu.

9. Kuu oli algul Maale päris lähedal ja kaugenes tasapisi Maast. Selle kaugenemise käigus on ta Maa pöörlemist pidevalt aeglustanud ja praeguses jõudnud ...!!!

10 !!! TÄHTSAIM KÕIGIST FAKTOIDIDEST - Praeguseks on Kuu jõudnud
TÄPSELT sama kaugele, et meiegustele praegusel ajahetkel päikesevarjutuse ajal katta PÄIKE täiesti täpselt.
See täiesti hämmastav fakt jätab meie Kuu päeva tähistajad täiesti ükskõikseks!
Mingi naljategemise tuju aga vanajumalal ometi oli - me leiame Kuuga seoses niivõrd palju kummalisi kokkulangevusi, et praegu nende üleslugemine ei oleks üldse mitte väga väike samm minule ja arvestades absoluutselt ükskõiksust, mida ilmutab 99.99% inimestest matemaatiliste kokkulangevuste osas, on see ka üsna mõttetu inimkonna enamikule. 
Mainiksin lihtsalt, et nende matemaatiliste tõenäosuste tulem võrduks sellega, et kodanik võidaks Bingo lotoga mingid megasummasid lausa iga nädal aasta aega järjest.
Palju väiksemate kokkulangevuste % järgi määritakse meile praegu tabletimeditsiini tablette pähe “teaduslikult tõestatult” raviefektiga, kui aga samade seltsimeestega lähed rääkima teemal Maa / Kuu ja ütled, et juhuslikud suurused meditsiinis ja astronoomias on täpselt samamoodi juhuslikud, on tulemiks vaikus. 

Kedagi ei ole lihtsalt koolis õpetatud niimoodi ka mõtlema, et sama loogika, mis tõestab aspiriini kasulikkust, võiks tõendada midagi Maa ja Kuu kohta!
Paljud muuseas väidavad, et mingite selliste kokkulangeuste tekitamine olevat imelihtne, too lihtsalt suvalised 3 arvu ja ma leian kohe mõne suletõmbega need kokkulangevused. Kahjuks ei ole ühtegi näidet keegi veel toonud - või on kokkulangevused tõesti ülimalt kahtlased ja suurte manipulatsioonidega tuletatud. Maa, Kuu puhul ei ole midagi manipuleerida - igale aritmeetikat oskavale torkavad need lihtsalt silma peast välja ja kui aritmeetikat ei oska, siis päikesvarjutuse ajal ikka torkab silma välja!

11. Maa ja Kuu diameetrite suhe on 3.66xx kopikatega ja
Maa teeb ühe tiiru ajal ümber Päikese 366.xx täistiiru. (mitte 365!). ka xx-id klapivad üsna hästi.
Vahe on 100 korda - see kokkusattumus on kokkusattumus VAID olenditele, kellel on 10 sõrme (mistõttu nad arvutavad 10-nd süsteemis).
12. Kuu ja Maa diameetrite suhe on 0.2731. Mdx, see on ka ABSOLUUTNE NULLTEMPERATUUR suure täpsusega (273.16 täpsemini), aga praegu paneb imestama tõik, et Kuu teeb ümber Maa (ja ümber oma telje) tiiru 27.3 PÄEVAGA.
Kui Kuu ja Maa tiirlemisperioodid päevades korrutada, saame järelikult 10000-le lähedase suuruse. See on jälle oluline vaid olendile, kellel on 10 sõrme, s.t. meile. Mistahes 8-nd või 16 -nd süsteemis ei tähendaks need arvud midagi...
13. a) Kuu on Maast 81.3 (.3 on oluline, nagu ma olen veendunud) KERGEM.
Kui Kuuga seoses ei oleks niivõrd peavalu valmistavate matemaatiliste kogulangevuste uputust, jätaksin selle fakti toomata, aga kõik Päikese, Maa ja Kuu massidesse puutuv on mingil imelikul viisil seotud 3-ga. (Kuu, Maa, Päike kolmekesi). Olen selles ühes blogikirjes juba rääkinud ...
13 b) Päikese ja Maa masside suhe suure täpsusega on 333000 (jälle vaid inimahvist arenenule tähtis seos, kehtiv vaid kümnendsüsteemis arvutajale).
c) Päikese ja Kuu masside suhe on (300) **3 (300 KUUBIS).
Siit on näha, miks 81.3 oli oluline - igale poole peab tekkima 3- line kooskõla.
Kes veel ei taba - 81 = 3**4 (kolm astmes 4).

14!! Tähtsuselt JÄRGMINE Päikesevarjutuse faktiga võrreldes. Panin ta lõppu, et kaotada lugejate keskelt ära 5b tasemel isikud...
Alustan väga kaugelt - varuge kannatust ja kujutlusvõimet, kuna ajalise hilinemise tõttu sellel tähtsal Kuu päeval ma ei hakka siin pikki ja põhjalikke jooniseid tegema.
Võtke Maa ja paigutage selle peale mõttes Kuu (nagu lumememme ehitamisel)
Võtke Cheopsi Suur Püramiid (jah, lugesite õieti) ja venitage ta mõttes nii suureks, et alusruut oleks võrdne Maa diameetriga.
SIIS!!! püramiidi tipp oleks saadud lumememmes Kuu keskpunktis.
Ok, neil egiptlastel, nagu tavaliselt trehvas - paigutasid oma püramiidi valguse kiirusega samale laiuskraadile (6 tüvenumbrit, oskasid valguse kiiruse sinna veel vähemalt 2-l viisil ära peita, juhuslikult), aga kõikide teiste trehvamiste kõrval oli Suur Püramiidi aluskolmnurk seotud arvudega e (Euleri konstant), pi ja fii.
Seda kõike ühes kolmnurgas.
Nüüd selgub, et vanajumalal oli Kuu loomise ajal selge plaan arvuga 3.66 kajastada ka piid! (järelikult ka e-d ja fiid)
(see tuleneb sellest püramiidi joonisest ja muustki).
Lühidalt öeldes on seose illustratsiooniks kõige lihtsam võtta ruut ja selle sisse joonistada ring.
Selle ringi pindala suhe ruudu ülejäävasse pindalasse on juhtumisi 3.66 (s.t.
3.66 = pi / (4 - pi) - tegelikult järeldus sellele, et püramiidi põhikolmnurga kaatetite suhe on 4/pi.

Ja seda ei teinud mitte egiptlased, vaid vanajumal isiklikult ja egiptlased juhuslikult juhtisid oma püramiidiga sellele tähelepanu kolmnurgaga, kus 3 kõige põhilisemat konstanti matemaatikas on juhtumisi kajastatud ...

Lõpetuseks ehk 
15. -s on muidugi see tõsiasi, et sellise väikse planeedi kohta, nagu Maa, on Kuu päratult suur.
Aga temast on palju abi olnud meie kliima sobivamaks reguleerimisel...
Võimalik, et ilma sellise regulaatorita meid poleks lihtsalt olemas.