november 27, 2021

Vene rulett COVID vaktsiinidega

 








Vene rulett on kohutav mäng: Millegi sarnase, ohvitseri Vulitši elu ja surma mängu kirjelduse leiab Mihhail Lermontovi teoses "Meie aja kangelane" - vt. sealt  viimane lugu pealkirjaga "Fatalist". 
https://www.luts.ee/e-raamatud/eestikeelsed/pdf/Mihhail_Lermontov_Meie_aja_kangelane.pdf
Inimese saatuseks on kahjuks raske haigused ja sageli mängivad need haigused meiega ruletti. 
Juba kaks aastat on maakeral liikunud viirus nimega Covid 19, päritoluga Wuhanist ja see viirus on väga, väga suure tõenäosusega inimese teadliku tegevuse tagajärg.
Selle tegevuse tagajärjel võib iga inimene saada nakkuse ja halvimal juhul surra. Ei ole nii, et kellelgi  oleks võimalik selles mängus mitte osaleda. Selle tegevuse tagajärjed ilmnevad rahuolukorras, meil ei ole sõja viigilehte, mis kuidagi ehk põhjendaks selliste koleduste loomist. Viigileht, et niimoodi toimetades ja pidevalt järjest koledamaid viiruseid luues me suudame ette näha looduse veel koledama viiruse ja seda edukalt tõrjuda, on äärmiselt lihtsameelne, aga lähemal uurimisel väga saatanlik ja amoraalne mõttekäik. Kellelgi ei tuleks pähe mõttesse oletada, et looduses asja eest teist taga hakkaksid toimuma aatomituumade ahelreaktsioonid või dünamiidiplahvatused. Viiruste ja bakteritega aga on nii, et nad aeg ajalt, võrdlemisi harvadel asjaoludel, lekivad, levides loomadelt inimestele ja mõnikord võib sedaviisi meie keskele jõuda mõni uus haigus. 
Seda viigilehte aga on kasutatud salajaste, sõjaliste, bakterioloogiliste relvade loomiseks 20. sajandil ja kahjuks kõik näitab, et see protsess läheb edasi ja selle viigilehe kasutamine jokkerina kõikide GOF uuringute süüdimatuks õigustuseks jätkub üha suurema hooga, hoolimata sellest, et ebaõnne korral peab seda ruletti mängima kogu inimkond. Praegu nii ongi. See rulett tuleb peatada ja viivitamatult lõpetada uuringud inimesele ohtlike viiruste aretamisel.

Selliste haigustekitajatega võitlemiseks on kõige parem meetod senini ja väga tõenäoliselt ka tulevikus haige inimese RAVI. Tervete inimeste mängukiskumine võiks olla erandjuht. Ometi on just see meetod, mitte RAVI praegu saanud meditsiini PEATEEMAKS. Seda universaalset kuldmuna nimetatakse vaktsineerimiseks ja juba selle sõna sellise üldterminina kasutus on vigane, lamemaaline lähenemine.
Vaktsineeritakse millegi VASTU. Matemaatikas ei saa öelda jagame 10-t. Saab öelda: jagame 10/2.
Olgu meil vaja jagada 10 õuna. Ei saa öelda: oleme jagamise poolt või vastupidi: oleme jagamise vastu.
Jagamispooldajad ja jagamisvastased on absurd, matemaatiline lamemaalisus. Ometi käib armutu meie keele väänamine juba termini, vaktsineerimine käsitlemisel ajakirjanduses ja isegi meditsiini ametlikus PR propagandas.
Kui ajakirjanik mõne kriitilise seisukoha esitajat nimetab vaktsiinivastaseks, siis see ajakirjanik kirjutab rumalust. Enamasti on see teadlik rumalus, teadlik valetamine ja kõik, kes sellele kaasa laulavad (teades, et viisi ei ole, seda ei saa hoida), tegelevad oma kaasinimeste petmisega.
Ka need inimesed, kes USUVAD, et nad on vaktsiinide poolt, usuvad kahjuks absurdi. Absurdne on usk, et iga haiguse jaoks (või koguni kõikide haiguste jaoks korraga) on olemas mingi vaktsiin. 
Nii et kui keegi armastab ennast tingimata nimetada kas vaktsiinipooldajaks või vaktsiinivastaseks, siis oleme sattunud vaidlusesse maa kerakujulisuse üle: s.t. absurdi. Palun mõelge selle üle. Mõlemaid termineid kasutatakse aga tohutult, solkides juba ETTE igasuguse katse seda kriitiliselt analüüsida.
Kogu vaktsiinide alase võitluse väga suur aur on senini läinud meditsiinivälistele tegevustele, mis veel üks täiendav argument vaktsineerimiste vastu, või täpsemalt KUI mingi vaktsineerimise läbiviimiseks on vaja kasutada vägivalda, propagandat, jõudu, selle asemel, et seda haigust ravida, siis peab väga täpselt kaaluma, kas see vägivald, propaganda ... on seda väärt või tuleks lihtsalt pühendada rohkem uuringuid ja energiat RAVI otsimisele. Pigem ei, kui jah seetõttu suvalistele vaktsiinidele. Veel enam tuleks mõelda, kellele see on kasumlik, sest kasumiahnus on inimkonna ajaloos sageli kaalunud üles igasugused otstarbekuse kaalutlused ...

See arutelu on loodetavasti PIISAVALT pikk, et siit eemale peletada KÕIKI lootusetuid vaktsiinivastaseid ja vaktsiinipooldajaid, s.t. inimesi, kes ei saa aru terminitest. 

COVID 19 vastased vaktsiinid,
s.t. ained, mida süstitakse COVID vastu, et saada immuunvastus, s.t. organismi võime tõrjuda covid viirust / või siis nakkumisel haigusega paremini toime tulla on eksperimentaalsed, s.t. nad ei ole läbinud korralikke ohutuskontrolle, mida senised vaktsiinid on läbinud. Nende kasutuseks on antud eriluba ja juba see välistab nende permanentse kasutuse. 

See välistab selliste hullumeelsuste kasutuse, nagu vaktsiinipassid. Eriload ei saa olla passid. Pass on dokument, mida antakse kaasa inimesele pikaks ajaks, vanasti terveks eluks. 
Seetõttu vaktsiinipassid , absurdne, teadlikult vale termin, ei saa olla tulnud selleks et jääda.
Eriloa saanutel peaks demokraatlikus ühiskonnas olema eriline vastutus, et seda luba kasutada inimeste hüvanguks. Kõne alla ei tohiks tulla mingite erandlike, põhjendamatute privileegide ja õiguste andmine erivaktsiinide tootjatele. 
Kui need vaktsiinitootjad aga rängalt rikuvad seniseid vaktsiinidele kehtivaid elementaarseid nõudeid (ma ei räägi siin rangetest testidest, mis hakkava kehtima vaid mõne aasta möödudes), vaid elementaarsest kvaliteedikontrollist, mis PEAB kehtima igale inimtegevuse TOOTELE, siis tuleks see tegevus kohe peatada ja algatada tegevuse uurimine koos sellest kõigest järelduvaga.
See on niivõrd elementaarne, Watson, et mul senini poleks suutnud uskuda, et midagi sellist ikkagi toimub vaktsiinide tootmise maailmas, mis ometi on ju meie meditsiini omaette "püha lehm", s.t. erilise aupaiste osaline.
Seetõttu oli ka minule väga suureks šokiks VAERS    avalike, igaühele kättesaadavate andmete põhjal tehtud analüüs:
 https://dailyexpose.uk/2021/10/31/100-percent-of-covid-19-vaccine-deaths-caused-by-just-5-percent-of-the-batches-produced/    [1]
Niisiis, pealkiri ütleb täpselt seda: 100 % vaktsiinisurmadest on põhjustatud 5% vaktsiinipartiidest.
Mõned asjalikud järelanalüüsid, mis õnnestus leida kommentaaridest:
https://vaersanalysis.info/2021/11/08/death-by-lottery/  [2]

https://vulms.org/uh-thats-not-a-conspiracy-theory-5-of-vaccine-production-lots-caused-100-of-vaccine-deaths/  [3]

Statistikud ja statistikaüliõpilased, lugege läbi ülaltoodud link ja siis jätkake, võimalusel leidke aega ja vaadake üle lingi järgsed 2 analüüsi, kus neid arvutusi verifitseeritakse.

Tehke võimalusel ka iseseisvad analüüsid, see ei võta väidetavalt  Postrgres vahenditega mitte üle 1 päeva [3] (ja järeldus - mida tegid vastavad VAERS juures resideeruva statistikud? miks nad ei teinud oma tööd??)
 [2] väidab, et müra kõrvaldamine võttis üsna palju vaeva, aga tulemid sellest ei muutunud.
Otsiti, aga ei leitud põhjuslikke seost, näiteks seda, et osad partiid läksid hooldekodudele, mis sellist erakordset suremust mõnes partiis selgitaks, või ebanormaalset jaotust vanustega [3] ...

Aga lugegem see lause veel ükskord üle. Mida! Mida see tähendab??
Vaktsiinipartii sisaldab umbes 6000 doosi vaktsiini ja saab oma identifikaatori või sildi. See identifikaator on leitav VAERS andmebaasist. 
VAERS - Vaccine Adverse Event Reporting System. 
USA avalik andmebaas. Hoolimata paljudest, paljudest ilmsetest puudustest on see andmebaas avalik.
Meil Eestis sellist avalikku andmebaasi ei ole ja koroonaepideemia andme on salastatud.
Iga inimene saab soovi ja oskuse korral neid andmeid kasutada. Praegu on 1 kuu möödas, leidsin 2 sõltumatut analüüsi,
mis kinnitavad analüüse. Peaks olema piisav aeg, et reageerida.
100% surmadest 5% partiide poolt põhjustatuna on kurb, aga äärmiselt mõistusevastane  tõsiasi. S.t. andmebaasis on 2 jaotust, 5% väga ohtlikud, 95% tavalised partiid, võrreldavad gripivaktsiinidega.
Selline asi on toimunud 10 kuud järjest, alates jaanuarist 2021 (14 detsember sai esimene USA kodanik Covid vaktsiini) kuni oktoobrini, mida analüüs hõlmab (analüüsis ei ole andmeid alates 15 oktoobrist).
Ei ole isegi märgatud partiide tohutut variatiivsust (analüüsiti Pfizer, Moderna vaktsiine, esmased analüüsid kinnitavad, et Johnson vaktsiinidega on olukord sarnane). Mõned partiid, pärast allergiliste reaktsioonide teket on suudetud tagasi läkitada (need tuleb süstida ära kiiresti kahjuks, mõningal määral arusaadav), aga ei ole peatatud nende vaktsiinidega toimetamist ja mis veel hullem - kõik jätkub järjest arutumas tempos, vaktsineeritakse 5-11 aastased lapsed, riikides nagu  Austrias, Saksamaal, küllap varsti meil saab vaktsineerimine kohustuslikuks ja sisuliselt juba ongi etc...
Kui 5% automarkidest tekitaks kõik( võimatus!) või peaaegu kõik (kuidagi võimalik) liiklusavariid, siis selline olukord lõppeks umbes 1 kuu jooksul absoluutse kindlusega. Selliseid liikuvaid kirste edasi enam ei toodetaks ...
Vaktsiinidega, kujutage ette, nii ei ole.
Veel enam, asjaga tegelevad ametkonnad seda isegi ei märka.
2. pommtulemus sellest uuringust kinnitab, et lisaks variatiivsusele pidid mingil määral tootjad / logistikud eraldama neid partiisid, on väga selge eraldusjoon nende vahel:
OHTLIKKE VAKTSIINE JAOTATI PALJUDE OSARIIKIDE VAHEL (> 12),
OHUTUID enamasti 1-5, maksimaalselt 12 osariigi vahel USA-s.
Ma ei püüa mõistatada, mis võiks olla sellise olukorra põhjus. Aga ma teaksin kindlasti, mida tuleks teha: sellised "eriload" tuleks peatada ja teha selgeks, mis toimub.
On täiesti selge, et sõna otseses mõttes VENE RULETI mängimine covid vaktsiinide tootmisel tuleks lõpetada viivitamatult.
Ükski tootja ei saa toota asju, mis kord toimivad, aga 1/20 tootest toob kaasa mingi suure avarii või jama ja seda ei suudeta selgitada / selgeks teha. See on mõistusevastane, aga see on kahjuks fakt. 

3. pommuudis: Covid vaktsiinid on veel ohtlikumad, kui seni arvati, eeldatava ühtlase jaotuse korral.
Vanade, läbiproovitud vaktsiinide ohutus oli teadaolevalt järk - või isegi 2 järku suurem. Nüüd saime teada, et mõned, s.t. 1/20 vaktsiinidest on väga ohtlikud, s.t. uute vaktsiinide ohtlikkus on vähemalt 2 järku suurem, kui vanadel. Selline hullumeelne elanikkonna ruineerimine tuleb kohe peatada.
Hüpotees: tehti 95% pool-platseebovaktsiine, milles toimeaine praktiliselt olematu, ja 5% vaktsiine, kus toimeainet niipalju, et oleks ehk efekti või eksperimenteeriti nendega siia sinna, et leida see õige "kuldretsept". Et praegune suremus lihtsalt oleks ehk meile veel vastuvõetamatu (tulevikus ehk mitte?) Väga vastik on nii mõelda. Tulevad meelde dr. Mengele ja temasugused ...
Kahjuks me ei pruugigi teada saada, milline on / oli nende vaktsiinide efektiivsus haiguse tõrjumisel?
Õnneks saame me varsti päris hästi aru meie biomeedikumi laborirottidest, et mis tunne on. 

Natukene detaile ja ülevaatlikku statistikat laiskadele, kes artiklit ei viitsi uurida:

Kontrolltulemid gripiga:





Pfizer covid vaktsiinid:





Moderna vaktsiinid:





       Kuna vaktsineerimisi on massiliselt, siis võtan aluseks partii keskmise AE (Adverse Events) arvu.
See on Covid vaktsiinidel JÄRK suurem. Seda me teadsime, karta on, et VAERSi teatakse veelgi vähem, kui gripijuhtumite puhul halvadest tulemitest, seetõttu kehtib hüpotees, et COVID vaktsiinid on vähemalt järk, aga võimalik, et ka 2 järku ohtlikumad. 
Aga nüüd 1/20 tuleb räägib väga ebameeldivat üllatust: on võimalik, et sattute partii otsa, kus on erakordselt palju AE-sid eufemistlikult sõnastades. 
Kui satud selle 5% partii otsa, siis seal on AE või koguni surma tõenäosus 20 * suurem. 
.... 
Jätan nüüd teid mõtisklema selle üle, kui hea mõte on kehtestada sundvaktsineerimine, püsivad vaktsiinipassid eksperimentide suhtes, mida Pfizer inimrottidega sooritab etc....
Kevadel ootab ka mind ees uus sundvaktsineerimine ja ma väga pean mõtlema, kas ikka võtta ette ohvitser Vulitši hoiak ja minna oma "tõhustusdoosi" järele.
Inimene kahjuks ei ela ainult usust ja armastusest, leiba on ka vaja, aga ... 
Minu 1. ja 2. doosi järel ei suutnud ma ka halvimaski unenäos ette näha, et koroonaolukord tõepoolest tikub jõudma 1984-des ja mujal düstoopiates kirjeldatud piirimaile. 
Kõige vastikum selle juures on see, et headest, tõhusatest ja toimivatest koroonaravimitest meil isegi ei räägita. Ivermektiini nagu ei olekski olemas. 
.... 






 





























1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Justice Department Announces Largest Health Care Fraud Settlement in Its History

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history

detsember 09, 2021 9:56 PM  

Postita kommentaar

<< Home