detsember 11, 2021

Oo Micron

 

Omicron on kreeka tähestiku 15. täht. Koroona viirustüvesid, kellele selline tähistamise au osaks saab, on aga 13. Nimelt huvipakkuvad ja levinumad koronaviirused saavad endale kreeka tähestiku tähe lühendiks.
Ν νΞ ξ langesid poliitilistel põhjustel välja, nüü – liiga sarnane new -ga, see ksii aga ei olevat poliitiliselt korrektne seoses Hiinaga. Olen veel ebakorrektsem. Kreeka krakade kasutamine nii matemaatikas kui mujal tuleks keelata, neid on paberile väga tüütu tekitada

Siin on John Campbelli ülevaade Omicroni  (hetkeseisust). 
Väga nakkav, Oslo jõulupeol osales 120 firma töötajat, kõik topeltvaktsineeritud. 
2 nakkajat ja haigeks jäi 70 + veel 50 hotellis. Nii et 120 nakatunut, neist 70/120 tabavusprotsendiga.
Vaktsiinide kasu siis ehk tasuks unustada? Omicroni levimisvõimekus on ka kordi suurem, kui tema eelkäijal deltal (vahepealsed tegijad ei saanudki suureks).
Veel vähem on usku 3. doosi tõhustusse, kui üldse, siis võiks oodata vähemalt 100 päeva, millal leitakse korralik tõhustus, mis seda omikroni tõrjub.
Aga rõõmusõnum siiski: OMICRON on VÄGA PEHME, praktiliselt võrreldav gripiga.
Järelikult tulevikus tuleb igasugused sundvaktsineerimised ja apartheidid seoses vaktsineerimisega lõpetada, sellest kreeka tähestiku tähest alates on meil gripiga võrreldava ohtlikkusega haigus,
Vaktsineerimine peab olema ja jääma rangelt vabatahtlikuks. 
Omikroni arvukuse kahekordistumine populatsioonis on kusagil 3-5 päeva, s.t. detsembri lõpuks on deltaga kõik.

Omikroni tekke suhtes on leidusid varasemast ajast, kui novembri lõpp ja mitte Lõuna Aafrikast (Iisrael, Rootsi ...). Kui see Omikron on meil Eestis nii uus asi, peaks meil järgnema haigestumise tõus, aga suremuse osas mitte (pehmem tüvi, hapnikku nii palju vaja ei lähe, kui varasemate lainetega).
Piirangud stiilis vaktsineeritud saavad peole / vaktsineerimata ei saa  ja tehakse patuoinasteks on mõttetud.
Laste vaktsineerimine on aga lausa kuritegelik, pidades silmas senini tõendatud kahjustuste suurt tõenäosust vaktsineerimise tagajärjel.
Kõik endised profülaktilised soovitused on jõus.
D vitamiin, enne uinimist melatoniin, C vitamiin, tsink.
Kes käivad Egiptuses, tooge kaasa nii palju ivermektiini kui võimalik ja haigestumisel 1, 3,4 päev
12 mg. Kui seda on rohkem, siis profülaktiliselt 1 kord nädalas või isegi kuus, ka siis on abi.
Minul endal ei ole, Eesti apteekides ei ole ja tõenäoliselt ei tule.
Meie ravimipoliitika tekitab musta masendust - paljusid inimelusid oleks saanud ja saab päästa.
Selle asemel lausa keelustatakse toimiv ravi ja ignoreeritakse profülaktikat (D VITAMIIN).
Praegu istub ravimiametis komisjon koos ja arutab SARNASE toimemehhanismiga molnupiraviri lubamist turule (tõenäoliselt on ju siis eelkokkulepped olemas).
USA on juhtumeid, kus arst, kes kirjutas patsientidele ivermektiini, lasti lahti. Haiglas ei olnud ivermektiini, seevastu oli remdesiviiri. Arst ise hankis, ei jõudnud kasutada enne sai ametist lahti.
Varsti hakkab laste lausvaktsineerimine, on emasid kes lausa laps käekõrval tassivad oma lapse vaktsineerima. Ärge tehke nii.
Ärge minge kaasa hüsteeriaga.
Omikronist alates on koroona endeemiline haigus, võrreldav gripiga. Aitab sellest hüsteeritsemisest.
Kindlasti võib see aga olla löök teatud huvigruppidele maailmas, kes väga suure tõenäosusega jätkavad uute hüsteeriate tekitamist, kui vana vaibunud.
Tervemõistusega vastuolus on kasvõi praegune elektrikriis, sest maailm saab täiesti vavalt praegu hakkama nõutava elektri tootmisega. Küsimus on ainult poliitikas, mis sihilikult tekitab praegu kriisi, eriti Euroopas.
Ma ei hakka pikalt üle kordama oma eelmise kirjutise viidet ja fakti, absoluutselt mõistusevastast fakti VAERS andmebaasist, mida igaüks saab (ja võiks) kontrollida:
5% vaktsiinipartiidest USA-s (mujal ei ole ma kaevanud, kes on, andke teada viiteid) põhjustab praktiliselt 100% surmasid. NEED ON VAERS ANDMED. 
Sellega klapib väga hästi veel mõistusevastasem fakt:
Vaktsiinid sisaldavad nanoosakesi, millel ei ole vaktsiini toimimise, s.t. immuunvastuse genereerimise mõttes mingit funktsiooni. Nendest kõige kindlamini tuvastatud osakesed on grafeenoksiid / hüdroksiid.
Need nanoosakesed on ferromagneetiliste omadustega, on spektraalselt tundlikud 5G laineala sagedustele ja igas suhtes äärmiselt toksilised. Väga õhukesed ja toimivad rakkudele kui žiletiterade tükid.
Väga paljud asjad väga paljudele inimestele praegu tunduvad mõistusevastased ja väga paljud inimesed praegu hõõruvad silmi ja ütlevad enesele, et see lihtsalt ei saa olla võimalik...
 Kahjuks on see võimalik, reality check annab vastuseks 'true'.
Sellest hoolimata võib omicron olla lausa "hea sõnum", sest ta tõrjub välja palju ohtlikuma delta tüve, levides tekitades vajaliku karjaimmunsuse. 
Ülejäänud aga on sõltub meist endist.