september 15, 2010

Köögi remont ja maailmaehitamine



Panin köögis kahte põrandalippi linoleumi paigaldamise puudujääke kaunistama. Koera saba ületamine juba teist nädalat.
Taamal kõlasid hvostovide ja helmede ja aaviksoode arutlused sellest, miks kohe kuidagi ei saa teisiti, et meie mehed seal ikka peavad sõdima, kohe nii väga peavad.
Meedia tegi sellest pisikesest eetrimulinast suure sündmuse, nii PM kui delfi tegid ja nii me teame kohe mitmest allikast, kui kole asi on islam.
See on muidu üldse erand, varem on loetud olulisemateks ikkagi mõne muu meelelahutussaate väljundid, nii väikse vaatajaskonnaga saate üleshaipimine oli kuidagi imelik. Imelik oli see telekas seal elutoas, mida keegi ei kuulanud. Tänitas seal omaette ja keegi välja ka ei viitsinud lülitada. Naine otsis e-koolis oma tütart taga, olid selle ära kaotanud …ja ei leidnudki üles. Aga ta on niikuinii tubli, ei olegi vaja käia viiepuru vaatamas.
(Seejärel olevat tal olnud täita mingi teine exceli tabel oma kutseka kokkade kalduvustest emakeele tundide põhjal. Tõmmata rist nendele, kes tunduvad puudelised, õpiraskustega ja nende ümber ka, kes andekad.
Mine tea, mis mõnega jälle juhtuda võib…)

Oma köök oli ihule ligemal ja ei oska refereerida, kaugele mehed jõudsid. Üksvahe, kui elutoa vahet käisin õuna haaramas, sain kuulata Helme tiraadi islami ajaloost, kesksel kohal küll 1453 ja mis kõik veel.
Ajalooline hetk siis jälle käes varsti, mis teha.
Naftaraha seal Iraanis voogab valedesse kätesse vist?
Nii 10 aastat saab ka meil naftasõdade haipimisest ja ei paista ikka veel küllalt olema.
Katsun edaspidi hoolikam olla ja teleka preventiivselt välja lülitada.
Et ühe riigi rahvas võib olla nii loll ja laseb enesele omaenese valitsejatel tornid pähe kukutada, uskudes müüti bin Ladenist.
Et ühe teise riigi rahvas on veel lollim ja käib selle esimese riigi sabarakuna teisi rahvaid okupeerimas ja selle kõige taustaks siis see elukestev mulin telekapurgist ja 3 muust kanalist korraga.
Alati on viigileheks üllad motiivid. Mäletan keskkooli vene keele eksamit, seal oli ilus luuletus nimega grenada, grenada, grenada moja… mille kõigega vene internatsionalistil tollal ka asja ei olnud.
Ja kõiki õpetati juba tollal mõtlema, et see internatsionalist tegi võõral maal heategusid.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Sekeldaja: "kõlasid hvostovide ja helmede ja aaviksoode arutlused"

Kas kuulsid siis neid tõepoolest hulgi või on see soov väljendada oma suurust nende pisendamisega? Kuulasin netist lõiku Hvostovi mõttekäigust... Jäi mullegi arusaamatuks, miks sellest uudisnupuke välja muneti, aga ilmas ja eetris nii palju lora, et üks rohkem...

Sind siis ärritas, kui ma õigesti aru saan... Tahad teada, kaugele mehed köögi kõrval jõudsid? Koju tagasi, võin öelda, Hvostov vähemalt ja selles klipis, mida kuulasin-vaatasin. Mureks tal tulevik siinmail, mida ei suutnud hajutada ei Aaviksoo ega Helmed.

Ei pea Hvostovi just väga teravapilguliseks ega pole tema ideed teab mis köitvad mu jaoks, nt paljuhäälne lastega valija, kuid hindan tema teisitinägemise ja -ütlemise oskust. Meenutab mulle mõneti selgeltnägijat, kelle spekulatsioon tuleviku kohta võib tõeks osutuda, või siis mitte. Osavamad neist on tuntud, kuigi ennustusvõime ei erine sinu või minu omast ehk statistilisest kokkulangevusest.

Ahjah, see maailmaköögi remont... Eks igaüks remondi seda omal moel ja kombel ;)

september 22, 2010 10:30 AM  

Postita kommentaar

<< Home