november 30, 2011

Õnnitlused inimkonnale




Edukas gripitüvi on lõpuks inimeste enda laboratiooriumis leiutatud!

Lugege alljärgnevaid linke. Silmade hõõrumine ei aita. See ei ole ulmekirjanike fantaasiavili või vandenõuteoreetikute haige mõtlemise produkt. See on reaalsus, mis
üllatav küll, ületab ja üllatab alati ulmekirjanikke või vandenõuteoreetikuid mingil moel


Ma ei leia sõnu. Me kõik ehk mäletame veel nn. seagripi pandeemiat.
Nn. seagripi puhul pole olnud ette näidata mitte ühtegi seafarmi, kus see viirus leviks või oleks levinud. On tehtud uuringuid selle päritolust ja need viitavad üsna üheselt sellele, et see viirus pärines vaktsiinilaboreist või oli sigade vaktsineerimiste kõrvalprodukt, kuna eeldas väga ebatõenäoliste asjade kokkulangemist.
Kusagil pidid kokku saama geograafiliselt väga erinevatest kohtadest pärinevad sead ja tekitama ühiselt viiruse, mis seejuures ei levi hästi sigade eneste peal, aga millegipärast on edukas inimeste peal.

Selle gripikampaania käigus sattusin uurima ka Bruno Lina tegemisi - see mees ise LÕI oma tontlikus ülisturvatud laboris kunstlikke viirusi (et hiljem tõenäoliselt leiutada või patenteerida vaktsiine, nagu ka seagripiga tegelikult oli). Labor ilmselt tegutseb edasi koos teistegagi, nagu allpool näha, ainult et meil puudub info, kas B. Lina oli edukas (Tegemist on Prantsuse teadlasega)

Nüüd on punti lisandunud Ron Fouchier, ja tuhkrukatsetega on tõendatud, et temal ÕNNESTUS luua esimest korda viirus, mis oleks ühteaegu väga kergesti LEVIV ja samal väga SURMAV.
Muuseas, ühes tsehhi laboris seagripihüsteeria-pandeemia kõrghetkel õnnestus kontrollida viiruse toormaterjale, testloomadeks tuhkrud, kuna nende immuunsüsteem on väga sarnane meie omaga, s.t. mis läheb hästi läbi tuhkrutega, läheb läbi ka inimestega.
Need toormaterjalid olid "kogemata" surmamata linnugripi viirust paksult täis, segamini surmamata seagripiga ja tsehhid seetõttu loobusid ühe ravimifirma valmiskompileeritud vaktsiini kasutusest.
Juhtum vaikiti väga kiirelt maha.

Aga tuleme tagasi praeguse viiruse juurde.
Arutelud selle asja publitseerimise kohta või mittepublitseerimise kohta ei muuda olukorda. Pomm on valmis tehtud ja inimkonnal ei ole iial õnnestunud selliste pommide vallapäästmist tõkendada.
On olemas huvigrupid, kes tahavad planeedi populatsiooni otsustavalt vähendada.
On olemas vaktsiinitöösturid, kes tahaksid saada selle pealt megakasumeid.
On olemas sõjaliselt konkureerivad imperialistlikud riigid (kuigi sõnades suured sõbrad, ei ole see tegelikult nii.
Täiesti selgelt iga natukenegi oma riigi ohutuse eest hoolitsev riik hakkab otsima võimalusi see retsept ise tuvastada, koos teiste analoogiliste retseptidega, et olla valmis bioloogiliseks ründeks. Idee on lihtne - leida pidevalt uusi ja põnevaid mutatsioone gripiviirusele ja see Ron Fouchieri poolt kompileeritud asi on vaid esimene "pääsuke" selles tontlikus biosõjas, mis tõendab, et teistegi "pääsukeste" leiutamine on täiesti võimalik.

Ärikad hakkavad otsima võimalusi potentsiaalse megakasumi teenimiseks (oih, näe, pääseski kuidagi välja või muteerus ise looduses 2012 valmis, aga õnneks meie nägime seda ette ja tegime valmis vaktsiini, Nobeli preemia kohe üle anda Ron Fouchieri-le ja ravimitööstureile papp tasku, koos laibavirnadega sellega koos, et asi tegusam oleks)
Kui see läks läbi seagripiga, läheb see läbi ka selle mutandiga, võimalik, et selle mutandi pehmendatud variantidega, et vältida liiga suuri kollapse.
Ilmselt ei tule aga uue viiruse puhul eeldada enam nii pehmet maandumist, nagu seagripiga oli. Ilmselt on vaja kõvemaid argumente vaktsiinineerimise poolt ja mis saab olla kõvem argument surmavast epideemiast.
Ükskõiksus ja peaaegu muude uudiste keskele ärauppuv teatis sellise viiruse loomisest joonib alla praegu fakti, kuivõrd allakäinud meie eetika ja moraaliteadvus on, koos meie peaaegu jabura apaatiani jõudnud usuni teadlaste ingellikku missiooni inimkonna päästmisel.
Selline optimism ei ole kahjuks millegagi põhjendatud.
Kõik tehnoloogiad pöörduvad 21. sajandil inimkonna enese vastu, ilma moraali ja eetikata ei saa tehnoloogia tuua inimkonnale õnne, vaid ainult õnnetust.
Ärikate ja militaristide poolt kontrollitav teadus ei saa muud tuua, ükskõik, kui kenana me võime teadlaste leiutisi oma populaaretaduslikes üllitistes kujutada.
Kõige jälestusväärsemaks sihgrupiks on sellele ajupesule LAPSED. Ka minu lapsepõlve ilmestas tore lasteraamat aatomiku seiklustest ja ma ei varja, et ma olin selle aatomiku mõju all kuni üsna viimase ajani.

Hea testsituatsioon Jaapanis kriipsutab praegu meie masendavat olukorda alla, aga
selle testsituatsiooni tausta lakmuspaberiks on ka meie orikarja, s.h. tehnoloogilsie orikarja käitumine sellel foonil.
Ma tahaks näha teistsugust reaktsiooni sellele uudisele, kuid ma annan enesele selgelt aru, et see on vaid soovmõtlemine.
Kui sellel foonil tekibki hüsteeria, siis on see hästi ette kavandatud hüsteeria, kus kindlasti lüüaks mitu kärbest ühe hoobiga: keegi korjab kasumid, vastased neutraliseerimitakse efektiivselt ja selle värgi leiutajale pannaks püsti mälestusmärk, koos jätkuva müüdiloomega sellest, kuidas teadlsed meie tervise eest hoolt kannavad.