detsember 25, 2021

Mis Sa siin teed ...

 
 


 




Selle aasta esimesel jõulupühal koostatud aastalõpujutt tuli üsna ühekülgne ja lõpuks taandatav pealkirja küsimusele, kus ... asemele tuleks paigutada iseennast.

See võib tunduda hirmutav, aga aastale 2022 tuleb vastu astuda siiski kindlal meelel. 
Meil on lootust!

Üks aus ja julge Saksa arst Chemnitzist, doktor Thomas Jendges avaldas enne oma surma
sellise video:

 https://www.bitchute.com/video/ZnCxCdfm9Z91/ 

Video tõlge:
 Sellest, mis toimub praegu Saksamaal:
Saan arstina, vaktsineerijana, inimesena, kes on kogu oma elu tegelenud kõrva-, nina- ja kurguhaigustega, ausalt kokku võtta (toimuva):
Sellel pole midagi, absoluutselt midagi tegemist viirusega.
Kahjuks tuleb ütelda, et see on üle maailma toimuva, ülemaailmselt algatatud diktatuuri kehtestamine.
Viimasel kuul olen kulutanud 1500 tundi, et analüüsida olukorda, sest teadsin, et sellel pole mingit pistmist meditsiiniga.
Ma ei suutnud mõista, mis toimub, sest siin on nii palju omavahel põimitud eesmärke.
Möödunud nädalal küsiti minult Speyeris selle kohta (hinnangut).
Rääkisin tuhande inimese ees, kuigi ma ei ole iialgi rahva ees sõna võtnud, pole seda kunagi julgenud teha -
... aga see on jõudnud punktini, kus meie ...see on just nii arusaamatu ... ja nad kõik tantsivad samas helistikus üksteisega ja kui
keegi veel ei suuda uskuda, et meil on diktatuur, siis teistmoodi ei ole seda võimalik öelda.
Loomulikult seda varjatakse, loomulikult toimub see järk - järgult ... aga inimesed peavad täiesti ebaproportsionaalsete meetmete tõttu sõna otseses mõttes
tulema tänavatele, et protesteerida oma põhiliste õiguste taastamise nimel, mille meie esivanemad kirjutasid meie põhilistesse seadustesse ja seda nad
ka praegu teevad.
Paljud inimesed ei märka seda ja nad küsivad - millest selline suur segadus?
Saan ainult öelda, et julgus, raev, siiras süda, see on see, mis meid seob.
Sellel ei ole mingit, absoluutselt mingit pistmist viirusega. 


Võimalik, et tema käest küsis KEEGI ka pealkirja küsimuse, võib-olla küsis ta seda iseendalt. 
Üks väga tähtis video on aga  Andreas Noackilt kes tegeles  GRAFEENI ning selle imeliste omadustega derivaatide nanouuringutega.  

https://www.bitchute.com/video/X9oMvf6dbhCi/

[Ka teda enam ei ole meie hulgas. 4 päeva pärast selle video avaldamist oli Andreas Noack surnud. Kuigi grafeen on imeliste omadustega, võib neid omadusi kasutada väga kurjasti. Senini on inimkond oma moraalse madaluse tõttu kõiki teadusavastusi kasutanud enamuse huvide vastu ja inimesed on seda vaikivalt talunud. See hullumeelsus, kasutada teaduse tulemeid INIMESTE VASTU tuleb lõpetada.
Selle videopöördumise ingliskeelse transkriptsiooni ja edasised videod võite leida sellelt lingilt:

https://emc2.substack.com/p/the-curious-case-of-dr-andreas-noack

Nii Andreas Noacki kui Thomas Jendgesi google otsing kohe ei viinud nende linkideni. Kui üldse, ma tõesti ei viitsinud kontrollida, ma kasutan googlet oma otsingutes äärmiselt valikuliselt. Mida te kohe leiate, on EITUS. NL aegadel tähendas see arenenud nõukogude inimestele väga üheselt seda, et midagi mätsitakse / valetatakse. Ei ole uut päikese all, ei ole.
Ivermektiiniga (vt. eelmisi kirjutisi ja allpool)  kohtab sama nähtust. Digitaalne mätsimine on täies hoos. Sellise nähtusega võitlemiseks on vaid üks meetod: Samizdat. Kes ei tea, uurige. Naljakas, aga google selle mõiste selgituseks veel aitab, aga üldistamisega tuleb teil endal tegelda.]

Mida Sina siin teed, Toomas. Nii küsin ka mina?
Olen kahtleja, nagu nimigi ütleb. Olen olnud teadlane ja enese jaoks võtnud (vallutanud oleks eufemism) mõne väikese, aga mulle olulise künkaharja füüsikauuringutel. Mulle absoluutselt ei meeldi Tambovi konstandid.    
Kahtlejaloomuse tõttu ei võtnud ma koroonaviiruse alguspäevil väga tõsiselt väidet SUURE RESETI kohta. Julgesin meie "superedukate" tehnopaatide kohta veel loota, et nendel tüüpidel on midagi jäänud alles eetikast, et kõigepealt küsivad ka nemad endalt, mida NEMAD SIIN TEEVAD, et tehnopaat sa võid olla, aga inimene PEAD OLEMA. 
Veel vähem julgesin karta, et demokraatia lipumaades võib niivõrd kiiresti ja ulatuslikult pead võtta totalitarism. Õigupoolest tavaline fašism.  
Pidasin siiski väga võimalikuks koronaviiruse COVID-19 tehislikku päritolu. Õudustäratav fakt, aga väga, väga tõenäoline.
Lootsin siiski, et tehnopaatide juhitud vaktsiinifirmad teevad enam-vähem ausat tööd ja suudavad maailmale pakkuda oma mRNA tehnoloogiaga väljatöötatud eksperimentaalsete vaktsiinidega abi.
Seetõttu lasin endale teha 2 süsti. Jah, probleeme minuga sellest ei sündinud. Ehk. Aga meie valitsuse ja kindlasti ka uue teadusnõukogu nõuete tõttu ootab mind märtsis uus vaktsineerimisring ja ma kaalun neid riske ja sunde, mis sellega kaasnevad, nii nagu on seda pidanud tegema tuhanded Eesti inimesed. Uuest vaktsiiniringist keeldumise korral võib oodata näiteks töökoha kaotus. Praegune näide on Estonia teatri töötajad, ajakirjandusest jooksis läbi veel Viljandi haigla ja meie armastatud GOOGLE, kes vallandab vaktsineerimata töötajad 18. jaanuariks. See ole uni. Inimesed ei ole olnud valvsad.
Paljude inimestele on see risk olnud kerge otsus, mõnikord on ka teadmatus selline irooniline, varjatud "jõud", nagu 1984 sätestab, paljudele on olnud see sundvalik ja on palju inimesi, kellele see sundvalik on lõppenud väga halvasti. 

Alles mõne aja pärast, pärast vaktsineerimist, märkasin ärevaks tegevaid signaale. Vaktsineerimise järel on võimalik inimeste äkksurm, mRNA vaktsiinid on eriti ohtlikud südamehaigetele. 
mRNA vaktsiinide ohud on vähemalt järk suuremad, kui tavavaktsiinide ohud.
Eriti hullumeelne ja mõistusevastane on VAERS andmete põhjal tehtud analüüs (mida vaikitakse maha, mis on võib-olla faktina veelgi hullem): 5% vaktsiinipartiisid põhjustasid kuni 15 oktoobrini 2021 peaaegu 100% vaktsiinisurmadest. Mida saab selle põhjal järeldada vaktsiinitootjate ja nendega seotud huvigruppide kohta?
https://dailyexpose.uk/2021/10/31/100-percent-of-covid-19-vaccine-deaths-caused-by-just-5-percent-of-the-batches-produced/

Vaktsineerimiste tõttu on tohutult tõusnud müokardiidi esinemissagedus, eriti noortel poistel.
Ametlikult on vaktsiinide põhjustatud surmasid Eestist "vähe", minimaalselt 4  kuigi selline mõiste on väga venitatav.
Dokumentaali 

https://play.tv3.ee/series/kolmedok,serial-2575194/suur-pettumus,episode-3411901?
põhjal on aga vaktsiinisurmasid rohkem kui 20, praeguseks on see arv kindlasti suurenenud.
Väga paljud inimesed on mitmetel põhjustel olnud vait juhtudest, kui nende lähedane on vaktsiinitüsistuste tõttu surnud ja ei soovi nende asjade edasiuurimist üsna arusaadavatel põhjustel.
Me oleme pärit NL-st.
Eestis on olemas arste, kes julgevad rääkida tõtt, näiteks väga vapper perearst Helen Lasn. 
Au ja kiitus neile. 
Riskide vaagimine ei ole kerge, koroona on senini olnud väga ohtlik kuni selle delta tüveni.
Kuid kõiki haigusi ei saagi ravida, sageli on ravi väga kallis ühiskonnale ja seetõttu võimatu rakendada, sageli võivad mängu tulla ärihuvid, mis tingivad kalli ja ebaefektiivse ravi rakendamist. Iga mõju rakendamine peab olema seotud hoolika analüüsiga, mida teha. Ajaloos on sageli olnud haigusi, millega inimestel on tulnud lihtsalt leppida (tiisikus, minu lemmikhelilooja Chopin suri sellesse haigusesse).

Koroonapandeemia kulg ja sellele reageerimine on nagu õpikulehekülg tuleviku ajaloolastele, kuidas kriiside ajal ei tohi käituda.
Ei tohi anda vabu käsi kriisist kasu lõikavatele gruppidele, nagu praegu on vaktsiinifirmad. Olukorra üle peab säilima neutraalne ja kriitiline kontroll. 
Ei tohi õhutada hirmusid, riigi seisukohalt olulised institutsioonid peavad käituma usaldusväärselt.
Kõik peaksid kriisi ajal tegema seda, mis on nende kohus. 
Nii signaliseeris admiral Nelson oma armaadale enne Trafalgari merelahingut:


Võib-olla eriti õõvastav on meie kriisi ajal kasutada lapsi inimkilbina. Ainult nii oskan ma nimetada praegust vaktsineerimiskampaaniat üle 5 aastaste laste vaktsineerimiseks. 
Nende laste risk saada Covidi järgselt tüsistusi on palju väiksem, kui vaktsineerimisrisk. Eriti hästi on tuvastatud müokardiidi risk, aga  VAERS ja teiste vaktsiinikahjustuste avalikud andmebaasid räägivad vaktsineerimise kõrvalefektide osas sama keelt. Meil Eestis ei ole jõutud millegi sarnaseni, nagu VAERS. 
Põhjus selliseks riskide suhteks on lihtne: covid-19 on nimelt väga selektiivne ja noori kahjustab väga vähe. Ma ei ole nõus, et minusuguse, 60-- jaoks kasutatakse lapsi kilbina!
Kuid praktilise ravi ja kriisireguleerimise seisukohalt on kõige olulisem jäetud nn. "arenenud" või "arenenud demokraatiariikides" tegemata: 
EI VÕETUD JA EI VÕETAGI KASUTUSLEE EFEKTIIVSET RAVI COVID PÕDEMISEL.
Veel iroonilisem, lausa puust ja punaseks stiilis välja paistev on teada tuntud profülaktiliste vahendite ignoreerimine arstide sõnavõttudes Covid teemadel. Juba ammu ammu on teada, et viirushaiguste vältimiseks tuleb võtta D vitamiini. Arstide käest aga otsi soovitust võtta D vitamiini tikutulega. Krokodillipisarate taustaks on fakt, et endiselt ei saa minna apteeki ja osta endale tarvilist profülaktilist ja raviks vajalikku ivermektiini, et endiselt arstid seda isegi ei maini ja välja ei kirjuta ja endiselt jätkavad vaktsineerimisfanaatikud teaduslikkusele pretendeerivates ajakirjades valeväidete esitamist sellel teemal. Avalikkuse 'glamuurtegelaste'  süüdimatust mölast ussirohu teemal ma parem ei räägi. See süüdimatus kahjuks aga maksab inimelusid.
Ameerikas on selleks arvuks hinnatud 500000, meil siis 300 korda vähem, nii 1500, ja SEE ON ALUMINE piir. Korraliku Covid profülaktika korral haigus ei levi. Vaadake veel Covid Japan statistikat näiteks. 
Olen sellest kirjutanud ja hüüdnud ja teen seda kindlasti ka edaspidi. 
FLCCC otsing viib olulise arstide ühenduseni, kus on koroonapandeemia algusest peale tegeldud tõhusa ravi otsingutega. 
Viimane FLCCC nädalaülevaade 16 detsembrist on kahjuks hirmuäratav ja tõene:

https://odysee.com/@FrontlineCovid19CriticalCareAlliance:c/FLCCC-WEBINAR-121521_FINAL:9

dr. Andrew Hilli tegevus on võetud luubi alla ja kahjuks tõdetud, et võltsimine viib kahjuks selliste tulemiteni. Ivermektiini ja teiste antiviraalsete ravide õigeaegne kasutamine võinuks päästa sadu tuhandeid inimelusid


Jõulud aga anno 2021/2022 on imeilusad. Äkki see "KEEGI" on andnud meile veel ühe võimaluse see hullumeelsus peatada ja valgus tuua tagasi meie õuele.

Delta tüvest varsti on vaid kurb mälestus ja seda on asendamas pehmem, kindlasti veel ohtlik, aga palju pehmem Omicron tüvi.
Sellest hoolimata või isegi selle kiuste on praegu maailmas laiutav eliit võtnud pähe, et vaktsineerimine peab saama kohustuslikuks ja paljut muudki, mida saab väga hästi kokku võtta lausega
VABADUS ON ORJUS.
 Viirus, nagu ka kliimasoojenemine on saanud ettekäändeks, et inimesi orjastada. Hullumeelsete unenägudes võiks see olla nii tõhus, et sealt ei oleks enam orjadele väljapääsu. Kahju küll, aga see ei ole loodusseaduste põhjal võimalik. Ennast jumala staatuseni ülendanud inimgrupp on osa meist, võib-olla kõige haletsusväärsem, sest ta ei saa aru oma orja seisundist. 
 ... Aga tule järel tuli vaikne, tasane sahin. ...
Sellest vaiksest, tasasest häälest ei saa keegi kõrvale. 
See pandeemiana leviv hullumeelsus tuleb lõpetada

Mida varem, seda parem. Juba on leitud, et meditsiinilisest hüsteeriast ei piisa. Kliimahüsteeria on parem, sest seda on väga raske tõestada ja küllalt keerukas nõutaval "teaduslikul tasemel" ümber lükata ja siis mõjub kõige rohkem see konsensus 97% (või 99.99, nagu vaja) teistest inimestest kõrgemale ülendatud teadlaste seas. 
Selle hüsteeria nimel saab aga spekuleerida esmatarbevajadustega. Näiteks elekter on praegu selline esmatarbevajadus ja tervemõistuslik inimene saab aru, et tavaolukorras (ja praegune olukord ei ole tegelikult katastroof, vaid küllaltki tavaline, vaid inimfaktor on võimendanud selle kriisiks) ei ole võimalik sellise tarbevajaduse kallinemine 1000%. Sellise asja nimetus on spekuleerimine ja vastutustundlik riigivõim peab sellise asja peatama.... 
Kõige lõpuks kasutab seda kõike meie Idanaaber ja muidugi Hiina, kes ongi üks kahtlusalune Covid-19 meisterdamisel koos partnerriikidega, kes Wuhani laborile aluse panid.
Selline olukord ootab meid ka järgmisel, Tiigri aastal. Tahaks loota, et meie käsitlemine laborirotina saaks otsustava lõpu ja me suudaksime säilitada oma väärikuse, mitte taanduda interneti tarvikuks IOT ajastul.